Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vannak szellemek a temetőbe?...

Vannak szellemek a temetőbe? Lent lesznek a részletek, de már harmadszorra akarom kiírni, de valami mindig közbe jön.

Figyelt kérdés
Nem értem? Kimentünk anyuval a nagyihoz a temetőbe virágot vinni ,vittem a 2 éves lányomat! Mikor anyukám elvitte a száraz virágokat a szemetesbe mi leültünk addig lányommal egy padra,csak úgy poénból megkérdeztem mit lát ... nénit jön a néni Én nem láttam senkit ,Kérdeztem mit csinálnia néni szemére mutatott lányom,Kérdeztem Alszik ... Lányom mondta igen ..,akkor lányom távolodót tőlem a padról mintha valaki oda ült volna ... a Ahogy mentem közelebb hozzá mindig ment távolabb ,de már le esett volna így mellé ültem ,akkor a levegőbe nézett tényleg mintha elment volna valaki! Félelmetes mit látnak a gyerekek. Nagyon ügyes a lányom két bátyja van 5 és 7 éves tehát ő már 9 hónaposan ment és egy évesen elkezdett baba nyelven beszélni,én hiszek neki látta a nénit. Mert nem egyes gyerek aki semmi társaságnak nem volt kitéve. Azt is mondja nekem ha baba ül a babakocsiba . Ott BABA! még nem ragoz ,de látja,én láttam a babát ,de a nénit becsukot szemmel nem ! Hasonló tapasztalat,Lehet nagyi volt ?
2016. júl. 11. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Olykor fantáziálnak meg nem tudják mit beszélnek. Ismertem egy gyereket, 3 volt akkoriban és egyke, és azt mondta h 6 éves és van egy bátyja.
2016. júl. 11. 00:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Én hiszek neki, de ez a képességük a gyerekeknek 3 éves korig tart kb!
2016. júl. 11. 00:34
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ezt honnan veszed? Fantáziahazugságokat gyerekek óvodás korban, sokszor 6-7 éves korig is szoktak mondani.
2016. júl. 11. 00:42
 4/9 Fish1 ***** válasza:
65%
Láthatják őket. És szellemek nem csak a temetőben vannak.
2016. júl. 11. 00:50
 5/9 A kérdező kommentje:
6 és 7 évesen lehet lódítanák,de kisebb korban nem !
2016. júl. 11. 00:54
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

De.

[link]

2016. júl. 11. 01:23
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Óvodáskorban a gyerekek még nem vagy nehezen tudnak különbséget tenni valóság és képzelet között, ezért gyakran átszínezik az igazságot.

A ti esetetekben ráadásul te irányítottad a beszélgetést a hited szerint. A gyerek érzi hogy mit vársz tőle és a kedvedért próbál az anyukájának tetsző módon válaszolni.

Ha vannak is szellemek, azt a gyerekek sem láthatják.

2016. júl. 11. 03:02
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagy hajlandó a tiednek ellentmondó véleményt átgondolni.

Igen, egy 2 éves lány gyerek láthat szellemet a temetőben.

Az a szellem a látogatók által bevitt tudatlanság szelleme.

A gyerekléthez hozzá tartozik a fantáziálás, amit előbb-utóbb kinő.

Ha nem növi ki, az nagy baj, mert tovább fogja adni felnőttként gyerekének!

2016. júl. 11. 06:02
 9/9 homo ludensz ***** válasza:

Miért csak a temetőben lát a gyermek szellemet? Azt feltételezed te felnőtt ember létedre hogy a test esetleg évek óta pihen és a szellem ott kuporog a sírhant vagy síremlék felett várva a látogatókat?

Elképzelhető hogy a temetés után néhány napig bizonytalan a szellem és ott téblábol az elhunyt és eltemetett sírjánál majd tudatosodik benne hogy azt már levetette és elindul a saját útján.

2016. júl. 11. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!