Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy szellemek voltak?...

Lehet hogy szellemek voltak? Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

Tehát volt, amikor lefeküdtem aludni, hideget éreztem magam mögött, majd éreztem, mintha valami hozzáérne a derekamhoz. Odakaptam és egy kezet éreztem ott. Valamint olyan is történt, hogy hallottam, mintha valaki járkálna kőrülöttem.

Tudom, hogy hihetetlenül hangzanak de ezek TÉNYLEG megtörténtek. Lehetőleg normális válaszokat kérnék!

2016. júl. 2. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetett szellem.
2016. júl. 2. 01:19
 2/9 Gaery ***** válasza:

Lehet, de nem tartom valószínűnek.

A közhiedelemmel ellentétben a szellemek nem szoktak csak úgy másokat "piszkálni", nem rémítgetnek más embereket puszta szórakozásból. Többnyire elvannak a saját problémájukkal. Képesek érintkezni a mi világunkkal, de csak akkor teszik meg ha úgy érzik szükségük van rá a továbblépésre, vagy ha ismert téged, akkor esetleg segíteni próbál.

De igen, képesek ilyet csinálni, a hideg lehet jele annak hogy valami (nem feltétlenül szellem) energiát vont el onnan.

2016. júl. 2. 01:25
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Nem lehetett szellem, mivel azok nem léteznek. Ha léteznének sem biztos, hogy tudnánk őket érzékelni. Biztos csak beképzelted.
2016. júl. 2. 05:45
 4/9 anonim válasza:
80%
Igen valószínü hogy az volt tudatni akar veled valamit.
2016. júl. 2. 07:06
 5/9 Blade Bone ***** válasza:
16%

Nem léteznek szellemek. Régebben én is észleltem hasonló dolgokat, még hangokat is hallottam, dee mikor rendesen felülkerekedtem a félelmen és megnéztem mi az amit hallok, vagy honnét jön, ráébredtem hogy igazából semmi sincsen. Félálomban az ember hall olyan hangokat is amik valójában nincsenek, vagy éppen egy teljesen más dologról van szó, pl egy eszközről, aminek a hangját te este másnak véled, vagy napközben egyáltalán nem is hallottad.

Egyik este áramtalaníts minden eszközt a házban, fogj magadhoz egy zseblámpát és ha ilyen történik nézd meg mi az. Megjegyezném, hogy ha egy démonról lenne szó, akkor teljesen mindegy, hogy a takaró alá bújsz, vagy megkeresed a zaj forrássát, mert így is úgy is el kap, ha akar, ha kellőképpen át tudja venni az irányítást feletted. De ezt nem szabad engedni, te ember vagy, az meg csak egy valami, nincs hatalma feletted, csak ha engeded...

2016. júl. 2. 10:52
 6/9 anonim válasza:
Lehet hogy csak álmodtad. Nekem is volt már többször is olyan? annyira valóságszerű volt az álmom hogy olyan volt mintha tényleg megtörtént volna.
2016. júl. 2. 11:08
 7/9 anonim válasza:
69%
szia en angliaban elek, es a szellemek miatt koltoztem ki a hazambol, probaltam eluzni a szellemet hivtam a csaladtagokat imadkoztunk, estere be tettem jezusos filmeket de meg jobban be mordult, maszkalt a lepcson, hozzam ert tobb alkalommal is, amikor elkoltoztem anyamhoz, a rendorseg jott hogy en lakok e a ..... cimen, mondtam hogy igen, azt mondta hogy valakitol jott egy telefonos bejelntes hogy egy gyereket hagytam magaba a hazban es fent az emeleti szobaban az utcarrol lattak hogy egy kb 4 eves kislany sir es all az ablakban, erre beultem a rendorkocsiba es kinyitottam a hazat utkozben meseltem a rendorsegnek hogy a szellemek miatt hagytam el a hazamat, 4 rendor volt, 2 felment az emeletre 2 lent kerdezoskodott tolem a nappaliban, kerdeztem toluk hogy ez normalis dolog e, a rendorcsajnak a keze laba remegett velem egyutt, a hazban senki sem volt, fel irtak az esemenyt en pedig vissza mentem anyam hazaba, tehat hidjetek el szellemek igenis vannak, koborlo lelkek, nekem van 2 kislanyom az egyik 5 eves a masik 2 eves, milyen erdekes hogy pont egy szellem kislany volt a hazamban.........
2016. júl. 2. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:

#7-nek

Ezt te találtad ki. Egy rendőr kiröhögött volna, ha azt mondod neki, hogy a szellemek miatt költöztél el, nemhogy még hitt volna neked.

2016. júl. 3. 17:04
 9/9 anonim válasza:
jarjj nyugodtan utanna hogy anglia egy szellem varos itt mindenki latott vagy hallott mar ilyen esemenyrol!
2016. júl. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!