Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Charlie Charlieztünk, nem...

Charlie Charlieztünk, nem köszöntünk el, lehet ebből probléma?

Figyelt kérdés
Szóval a suliban fiúk/lányok leültünk Charliezni. Ha jól emlékszim az "Are you here" kérdésnél egyszer ráment az igenre. Utána a nemre. Azt hittük a szél. Kövi szünetben megint megpróbáltuk,akkor a nemre ment. Viszont nem köszönt el senki és semmi lezárás nem volt. A papírt szét téptem és kidobtam. Lehet valami bajunk ebből?

2016. szept. 8. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan intelligens entitás, mint Charlie, aki még "nem"-mel is tud válaszolni az "Itt vagy?" kérdésre, nem haragtartó!

Viszont saját véleménye megvan rólatok, ami számotokra nem kedvező...!

2016. szept. 9. 11:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Álmomban a szemem sarkábol,lattam egy erdekes arcu kisfiut,es felkeltem. 3ora elott,hajnalban.
2016. szept. 9. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
12: mondtam, mert nem köszöntél el tőle. Kinek hiszed magad? Ki vagy te itt, hogy csak gondolsz egyet és flegmázol majd nem köszönsz? Hát azért ez így már sok egyszerre... teljesen egyetértek charlieval, most te vagy az első számú legutáltabb gyerek számára a világon. Ha még meglopnád vagy hazudnál vagy beszólnál neki.... DE HOGY NEM KÖSZÖNSZ EL TŐLE.... ülj le és szégyelld magad egy kicsit...
2016. szept. 9. 15:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsinálod a lecót, és rendet raksz a szobádban, nem fog annyira haragudni Charlie bácsi.
2016. szept. 9. 15:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott,hogy én nem mondtam neki semmit... Hoppá! Vagy mégis,amire szerintem megharagudott. Mondtam neki,hogy rohadj meg :( Amúgy a hajnali 3 óra tényleg a démonok órája? Meg tegnap különben mikor gépnél ültem(csak akkor) olyan érzésem volt (egy elég fura érzés,ilyen bizsergő) mintha valaki/valami ba@ztatná a hátamat. Most haragszik?
2016. szept. 9. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy bepöccent, ha nem fizettétek ki.
2016. szept. 9. 16:42
 17/21 anonim ***** válasza:
14: ne, ne szépítsd a sztorit, ide az sem elég ha megcsinálja a háziját! Nem, ezt az egészet el***zta, charlie nem fog neki megbocsátani. Sajnálom de ez van!
2016. szept. 9. 16:54
 18/21 A kérdező kommentje:
Mit fog csinálni velem?
2016. szept. 9. 17:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Kínos eszközökkel megfog tanítani hogyan köszönj legközelebb!
2016. szept. 9. 17:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hajnal három a macskák órája, legalább is a kutyám akkor szokta tépni a kerítést mert macskák járnak a közelben. Persze lehet hogy tévedek és démonok, a kutyám az eddigi tapasztalat alapján nem fél semmitől. Ha egy reggel döglött démont rakna le elém akkor feltétlen megírom. Viszont erre sajnos kicsi az esély mert még egy lény se volt olyan hülye hogy bejöjjön a kerítésen belülre.
2016. szept. 9. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!