Mi történik körülöttem, miért van ennyi baj?
Már nem tudok, mire gondolni mi lehet ez. Csak dióhéjban leírom.
Pár éve kezdődött. Álmok gyötörtek, amik megvalósultak. Ennek hatására, nem tudom, miért, de elvesztettem minden barátom, megromlottak a kapcsolataim és még sorolhatnám ezeket ... teljesen oktalan és érthetetlen módon.
Ezek fokozódtak a környezetemben és olyannyira, hogy már eljutottam oda, nagyon nehezen végzem a mindennapokat. Már nem tudok odafigyelni semmire, teljesen lehangolt vagyok.
Az utóbbi időben, nem csak körülöttem, de a családban is nagyon sok veszekedés van, egyáltalán nincs béke, pedig voltak veszekedések (hol nincs), de ilyenekre még nem volt példa. Már annyira, hogy félek attól, megszakad a kapcsolat.
Felsőben tanulok, de nem akarom elkezdeni a tanévet, már nincs kedvem semmihez. Ott is baj van, hála a dolgoknak, amiket elkezdtem előre látni és megvalósulnak, nem tudom, miért velem történik ez.
A harmadik pedig, hogy bármibe kezdek, próbálkozom, hogy jobb legyen, semmiből semmi nincs. Csak minden egyre rosszabb és már kedvem sincs semmihez.
Nem tudom, mi ez. Tanácsokat, tippeket szeretnék kérni.
Átokra gyanakodtam, de nem igazán hiszek én abban. Mégis hogyan, kitől? Na, de akkor mégis ...
Köszönöm a válaszokat.
1:
Kuruzslók és lehet nem is segítenek. Nem tudom, átgondolom.
Átok, rontás ... úgy látom, csak ide jutok újra. A gondolatom is errefelé visz, de nem tudom felfogni, miért és hogyan? Nem is ismerek olyat, aki okozhatná...
Van egy látó személy, akivel tudnék beszélni, még régebben említették nekem. Lehet élni fogok vele.
Csak nem lesz más választásom.
Vannak negatív energia áramlatok, úgy tűnik, hogy egy ilyen hatása alá kerültél. Meditációval emelheted a rezgésszámod, ezzel valószínűleg megszűnik a problémád is.
Azt javaslom, hogy vegyél egy kaméleont vagy leguánt, és az állatot a bal kezeddel ritmikusan simogatva mantráld azt, hogy " ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn ".
Biztos, hogy nem átok.
Szerintem itt az is benne van a dologban, hogy a pozitív dolgokat nem veszed észre, csak a negatívakat.
Ha azt is megálmodod előre, hogy a suliban minden rossz, akkor az nem a te utad, kivéve ha nem a félelmeid miatt álmodsz ilyeneket.
Fish1:
Bocsánat, de ez kicsit homályos számomra:
,,hogy a suliban minden rossz, akkor az nem a te utad"
Mit értsek ez alatt?
Ez egy globális tünet. A Vízöntő korban (=Káli-júga) elkezd felébredni az istennő (=a vak shakti-energia). Elszabadulnak az illúziók, a kötelékek szétvágattatnak, az istennő ereje által.
Mind ez azért, hogy a világ visszarendeződhessen.
A Bak (=Capricorn) (a Vízöntő után) lesz majd a legsötétebb korszak, az már teljesen az anyagra fog irányulni (=teljesen ostoba lesz), akkor már nem lesz más, csak KOLLEKTÍV őrület.
Ezek az ostoba, kollektív jelenségek most kezdődnek.
Shvr
Mi a jövő?
Felelős és értelmes egyének a kollektíven kódolt őrültekkel szemben ... és az őrültek lesznek többen.
Shvr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!