Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez egy "angyali...

Szerintetek ez egy "angyali üzenet" vagy csupán véletlen?

Figyelt kérdés
Pár hete unalmamban olvasgattam cikkeket angyalokról, és találtam egy olyat, amiben azt írják, hogy ha véletlenszerűen találsz fehér tollat, akkor az angyali jelenlétre utal. Másnap hármat is találtam a szobámban (nincs madarunk, és egyik párna stb. sem szakadt szét). Gondoltam furcsa egybeesés. Múlt héten szintén találtam 1-2 angyalos cikket, meg rendkívül tudományos számolás alapján megtudtam melyik angyal is az őrangyalom, gondoltam ha valóban ő az, küldjön egy újabb tollat. Másnap valóban ott volt egy fehér toll. Általában szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, de ez már tényleg sok véletlen egybeesés lenne.
2016. szept. 4. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező: lucifer 666 egy ostoba, mert minden kérdéshez trollkodik, és egyáltalán nem hisz semmiben, csak ostobaságokat írogat, és semmit nem tud alátámasztani bizonyítani a hablatyolásán kívül. már páran leoltották itt, de feleslegesen, mert sötétsége határtaln, és felfogni nem tudja mit írnak neki!
2016. szept. 5. 17:25
 12/15 anonim válasza:

#8-as

Ki állított itt olyat, hogy az angyaloknak szárnya van?

2016. szept. 6. 17:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, látom hogy troll, de legalább vicces, ellentétben a többiekkel, akik szintén nem vették komolyan és csak azért írtak hogy kötözködjenek. Erre próbáltam rávilágítani :)
2016. szept. 6. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:
36%
En hiszek bennuk, de sajnos rosszul komunikalhatok veluk, mert gyakran nem sikerul es van, hogy felelem jon ram es nem biztonsag. Viszont eleg sokszor volt pelda arra is hogy segitettek veletlen tuni dolgokkal. Lehet veletlen, de en probalok hinni mert van alapja
2016. szept. 7. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ma én is megkaptam a fehér tolladagom és véletlen felbukkant W vmi ürüggyel hogy keresi a kolleginâmat én pontos helyrajzi adatait belőve felfedtem hol van..majd kérdeztem a kolleginàt mikor talàlkoztam vele hogy beszélt e W -el mert kereste nàlam..mondta nem..szoval csak kamu duma volt..de mindenkinek vannak földön jàró angyali segitő is..
2016. szept. 18. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!