Ez véletlen egybeesés lenne, vagy "üzenet"?
1,5 éve vagyok együtt a párommal, ez idő alatt 6 haláleset történt a családomban. 4 közeli rokon és 2 távolabbi.
Kiderült 2 betegségem, 1x műtöttek.
A nagymamám eltörte a lábát és agydaganata van.
Végiggondoltam, és mielőtt összejöttem vele, 5 évig konkréten 1 haláleset sem történt, nekem sem volt eddig betegségem.
Szerintetek véletlen egybeesés, vagy a sors "üzeni", hogy nem kéne ez a kapcsolat? (Nem vagyok vallásos vagy ilyesmi, csak hiszek a sorsban.)
Véletlen egybeesés. Vannak az ember életében olyan időszakok, amikor csőstül jön a baj.
Csak a véletlen. Ezért ne üldözd el a barátodat! :)
A sors üzenni akar valamit, de az is lehet, hogy korosodnak a rokonaid.
Ha a sors üzenni akar, akkor sem biztos, hogy a párod a gond, lehet hogy mást akar üzenni. Ha te kifejezetten azt érzed, hogy a párod nem az igazi, akkor viszont ne várj tovább, hagyd el. De legyél felkészülve arra, hogy semmi nem fog változni.
Amúgy lehet hogy főleg a rossz dolgokat veszed észre, pl hány új baba született azóta a családodba? Mert nekem is haltak meg (most vannak 80 körül a nagyszüleim és testvéreik), de születtek is jócskán. És ez természetes.
Ha a műtét nőgyógyászati volt, akkor valószínűbb, hogy nem ez a legmegfelelőbb pasi.
No, ehhez aztán kell egy cifra gondolkodás.
A sors csak megmutatja, hogy az idősek meghalnak, esetleg vannak balesetek, te milyen jól jártál, hogy időben megműtöttek, de a barátodat miképpen kevered mindebbe, az nekem magas.
Úgy keverem, hogy feltűnt, hogy azóta halnak meg körülöttem folyamatosan!
Azelőtt közeli családtagom 9 éve hunyt el, most meg.. :S
Nem vagyok biztos a kapcsolatomban, de nagyon szeretem őt.
Na erre jó ez az oldal, mert ebbe pl bele sem gondoltam még.:)
Csak akkor ez nagyon sz@r húzás a sorstól, mert sok embert veszítettem el, máshogy is összekovácsolódhattunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!