Szerintetek ez egy "angyali üzenet" vagy csupán véletlen?
Biztos kis puttó volt, vagy már nagy öreg, hogy csak így tudta kifejezni magát.
Ha csak nem az eszedbe akarja nyomni a fehér tollakat.
Eddig én sem hittem, vagyis inkább nem is gondolkoztam ilyeneken, de a történet nem fikció, még mindig megvannak a tollak :)
Viszont ezek után elkezdett érdekelni a téma.
Tehát az angyalok úgy üzengetnek a földi halandóknak, hogy kitépik a madár tollát?
Ez csak annyira üzenet, mintha valaki feladó nélküli üres borítékot postáz bárkinek.
A vicc ebben az, hogy az angyal és a szárnyak között semmi összefüggés sincs!
Az angyaloknak nincs szárnya! A szárny egy szimbólum, mely arra utal, képes repülni vagy a magasból szállt alá, ilyesmi.
Manapság az emberek is képesek repülni, bár jobbára inkább csak siklanak.
Szóval előbb olvass utána mi is valójában az angyal és hogyan képesek kommunikálni, mielőtt ilyen ezos következtetéseket vonsz le, melyek alapból hibásak.
Amire rákérdeztél ám csak egy babona. Ha fehér tollat találsz, akkor angyalok üzennek neked. Ha feketét, akkor a halál les rád.
Eleve kétlem, hogy rendes nagy tollakat találtál a szobádban, így ez az egész kérdésed már nem igazán állja meg a helyét.
Kedves 8. válaszoló!
Úgy látom elkerülte a figyelmedet írásomnak az a része, hogy egy cikket olvastam, amiben ez állt :D
Meg az is, hogy egyébként nem foglalkozoma témával...
Többiek pedig...ha már tényleg nincs életetek, és az a legfőbb szórakozás hogy egy ilyen oldalon jól megmondjátok a véleményetek, legalább némi humorérzékkel tennétek mint azt Lucifer-666 tette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!