Szerintetek ez lehetett valami paranormális dolog, szellem, vagy valami?
Épp ezt mondtam, hogy ateista vagyok, ezáltal szkeptikusnak is tartom magam, de erre nem tudtam magyarázatot találni.
Más furcsa dolgok? nagyon apróságok, de tényleg, például álmodok és a valóságban is bekövetkezik, de ez lehet véletlen egybeesés, mondom. De ha ilyen van, akkor valami konkrétumot álmodok meg, pl párbeszédeket, vagy valamilyen szituációt, de többször is volt, hogy pókokról álmodtam, és minden egyes alkalommal amikor ez volt ténylegesen egy pók volt az arcomtól vagy 5 centire. Az a baj, hogy a legtöbb ember a paranormális dolgokat úgy képzeli el, mint a hollywoody filmekben, eltúlozva, túlspilázva, pedig semmi sem fog repkedni, vagy ilyesmi.. Viszont csak emiatt, mert ezek történtek, nem fogom minden egyes parketta reccsenést annak tulajdonítani, hogy valami mászkál rajta, amit nem látok, csupán lehet, hogy tényleg létezik valami, amit nem tudunk megfogni, látni. Félig hiszek benne, félig nem, bár inkább nem. Egy barátom mesélt még ilyen élményeket, mert ő ilyesmivel is foglalkozik, azok is elég fura dolgok, pl a székek elmozdultak, lehűlt a levegő, stb. De velem ezeken kívül más nagyon nem történt, vagy legalábbis most nem jut az eszembe.
Igen, valóban jól mondod, általában a parajelenségek nem annyira feltűnőek, mint az eltúlzott hollywood-i filmekben, emiatt sokszor tényleg úgy vannak velük az emberek, hogy biztos semmi jelentősége. De azt magad is érezheted, hogy ha előre megálmodsz valamit, ráadásul többször is, akkor azért valami kell, hogy legyen, amiről nem tudunk. És azt kell mondjam, van is. Csak mivel legtöbb esetben nem olyan szembetűnő, vagy el lehet intézni egy legyintéssel, hogy "biztos csak véletlen volt" ezért annyiban is marad a dolog.
Azt biztosra nem tudom, mi miatt esett le az üveg, de ha kizárhatóak a racionális észérvek magyarázatai, amiket csak te ismerhetsz (már ami a körülményeket illeti), akkor lehet gondolni arra, hogy valami furcsa dolog volt ott, amire nincs magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!