Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek volt már paranormális...

Kinek volt már paranormális élménye? Légyszi meséljétek el, kíváncsi vagyok c:

Figyelt kérdés

#szellem #kiváncsiság #paranormális #badacsonyigörényember
2016. aug. 16. 14:59
1 2
 1/11 anonim válasza:

Hát nekem csak anyi hogy feküdtem le aludni egyszer csak azt hallom valaki kopogtat az asztalomon.Odanézek és nincs ott senki.Meg volt hogy a tesommal játszottunk még kb 7-évesen és egy férfi hang megszólított minket.A tesómnak szintén kiskorában volt olyan hogy a szobában egyedül játszott mokor egy szintén férfi hang szólalt meg,viszont ez nem mgyar volt.A tesóm felfutott anyáékhoz meg a bátyánhoz ijettébe és elmesélte mitörtént és mit mondott az a lény.Mint kiderült a batyám pont spanyolt tanult és leforditotta azt a szót amit az a lény mondott,azt monta Segits.

Egyszer volt még egy elég para élményem amiről nemtudjuk még eldönteni mi is volt,de kb még itt is 7 éses voltam,és egyszer csak felébredtem éjszaka mikor kinyitottam a szemem aláttam magamatahogy közelít felém majd hirtelen becsuktam a szemem és megint ugyan alrol ahelyről ahonnan indult megint jött felém.Meg se mertem mozdulni az ányban ki se mertem nyitni a szemem nemhogy lefutni anyámékhoz.Később elmeséltem anyáméknak és ők hittek ebben az egész szellemes életben és sok ismerősük is volt akik még ezzel is foglalkoztak.Megkérdeztem őket mi lehetett ez dolog,hogy magamat láttam,valaki azt mondta hirtelen ébredtem fel és a szellemem még nemtudott vissza menni belém,valaki meg azt hogy egy démon vagy egy rosz szellem próbált ram ilyeszeni mert ugye ők ebből nyerik erejüket.

A történések után elkezdett engem is érdekelni az ezotéria úgy hogy én is elkezdtem ezzel a témával foglakozni.:)

2016. aug. 16. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó eset szerintem alvásparalízis volt :)
2016. aug. 16. 16:07
 3/11 Legoman ***** válasza:

Az alvásparalízisnél jelentkezik általában félelem és bénultság is.

Tudattalan asztrális kivetülés. Ilyen volt már velem is. :)

2016. aug. 16. 22:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Most ez a menő? :D
2016. aug. 17. 00:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon menci (=menő) 😎 😃
2016. aug. 17. 08:23
 6/11 anonim válasza:

nekem is volt ilyen élményem

10 éves koromban egyszer úgy hajnali 4 körül hallottam hogy valaki kopog a szobám ajtajánál kinéztem és nem találtam ott senkit aztán próbáltam visszaaludni de gyakran olyat hallottam mintha valaki mormolna valamit angolul,németül,franciául,dánul és olaszul az olasz részt értettem de a többiről kitalálni se tudtam hogy mit jelent

aztán nem tehettem más minthogy átvirrasztom az éjszakát másnap reggel úgy néztem ki mint egy zombi és a szüleim megkérdezték hogy miért vagyok ilyen rossz paszban

én elmondtam azt ami történt bár a szüleim nem tudtak angolul,németül,franciául és dánul de az akkor 7 éves tesóm tudott és ezt fordította le hogy:segíts gazdám!

2016. aug. 17. 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Nálam volt egy olyan eset hogy még depis koromban öngyilkos akartam lenni a szobámban. Becsuktam a szemem ,fogtam a kést és izomból a szívemnek küldtem neki a következő pillanatban kinyitottam a szemem mert nem éreztem hogy eltaláltam volna magam. A kés miniméteres pontossággal épphogy megállt a szívem előtt... és mikor megláttam hogy mitől... egy démon állt előttem, a kezemet fogta és ezt mondta: "ezt nem teheted meg". Majd az utolsó emlékem az hogy a másik kezével az arcom felé nyúl... És a hátsókertben ébredtem... Egyedül laktam akkoriban, senki nem volt vendégségben...
2016. aug. 18. 03:29
 8/11 anonim válasza:
Utolsó valaszóló!hogy nézett ki a démon légyszi reszleteznéd nekem?Nagyon érdekelne:D
2016. aug. 18. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

nem tudom elküldeni mert a kedves oldal szerint valamiféle trágárság van a válaszomban :/

eléggé csodálatos hogy az olyan szavakat is betiltják amiket

a közember nem tekint betiltandónak...

elküldöm privátba ha engedi...

2016. aug. 18. 17:50
 10/11 anonim válasza:

Hidd el nem akarod tudni:'D

Mai napig rengeteg van,mármint story.

De rengeteg dèmonos is akad. Kopogó szellemek blabla.

Bár egyszer láttam egy angyalszerű nőt is:D

23/l

2016. aug. 18. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!