Volt már paranormális élményetek?
Rettenetesen érdekel ez a téma és volt is már részem hasonló élményben. Ha te esetleg szkeptikus vagy, légyszíves ne ez alatt a kérdés alatt vívd meg a harcodat! :S
Meséljünk paranormális élményeket!
Hát ez jó :D
Mi is sokat játszottunk ilyen bunkerest, 7-10 évesen de szerencsére ilyen nem történt. Egy ilyen paranormál történetről tudok, de az sem velem történt, hanem apám testvérével.
Elég fura volt a személyisége, sokan azthitték a drog hatása, de nem drogozott. Elmondása szerint látta a szellemeket, beszélt velük meg látta az emberekben a démonokat. Azt is hallottam, hogy sosem látta senki aludni (gyerekei sem), és hajnal 3kor elment a városba sétálni csak azért, hogy nézze kiben van démon. (Règebben a feleségét is felgyújtotta, mert benne is látott démont.. szerencsére túlélte, ő pedig nem volt beszámítható, úgyhogy pár évre volt bolondok házában is.)
Majd egyenesbe jött de nem sok idő elteltével újra fura lett. Végül mindenkitől elköszönt, azt mondta el kell mennie mert nem bírja és jobb helyre kerül ezt mondták neki a szellemek. Majd kihajtott kocsival egy pláza parkolójából és úgy kitörött a nyaka, hogy csak a bőr tartotta.
Most viszont apám másik testvérének a fia (kb 34 éves) kezd bebolondulni, elhagyta a felesége 3 gyerekkel, amúgy is fura személyiség mivel boncmester és elég rossz lehet mindennap halottakkal dolgozni... Röviden annyi, hogy apám mondta, hogy benne is azt látja mint akiről írtam az elején. De mindig beszél vele, hogy legyen felszabadultabb stb.
én régebben furcsa kaparást hallottam a parketta alól, pontosan éjfélkor, minden este
és ha megmertem moccanni elhallgatott, majd újra kapart
mintha valaki ki akart volna szabadulni onnan :(
kb 5 percig tartott majd elhallgatott és következő éjfélkor újra kezdte:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!