Volt már paranormális élményetek?
Rettenetesen érdekel ez a téma és volt is már részem hasonló élményben. Ha te esetleg szkeptikus vagy, légyszíves ne ez alatt a kérdés alatt vívd meg a harcodat! :S
Meséljünk paranormális élményeket!
Vadászkutyusok ellenében esetleg kistestű madár is lehetett - ez esetben felülről érkezhetett a tettes, mint az UFO-k. ;-)
De tényleg akár paranormális jelenség se kizárt ilyenkor.
1 2
Bíró Miklós nevű felhasználó válasza:
1980-ban még a bábolnai cégnél dolgoztam. Otthon egy éjjel álmomban 4 nőt láttam szorosan egymás mögött – angyalok voltak - arcuk normál nagyságú. Szépségük nem figyelemfelkeltő. Testük alig vastagabb,mint egy pamutszál. Olyan nagy,túláradó szeretet áradt tőlük felém,amilyen itt a földön talán nincs is. Hozzájuk akartam menni. Mondták: „Nem jöhetsz ide.” – A beszéd nem szóval történt. - Ettől,mintha kirántották volna talpam alól a szőnyeget. Látták,hogy ez érthetetlen is nekem,meg nagyon szerencsétlenül is érzem magam ettől. Ezért,és talán másér is,helyesbítettek: „Még nem jöhetsz ide.” AEtől kicsit megnyugodtam álmomban is,ébren is. Gondoltam: „Ha még nem,egyszer majd csak-csak.”
Felébredtem. Emlékeztem álmomra: Ugyancsak furcsa álom,gondoltam. Jósálom lehet? Vajon mit jelenthet? No de készülődjünk,mindjárt itt a busz. A hideget tekintve,február lehetett.
Tavasszal, - május vége? – csoportvezetőnk mondta: „ Fiúk! El kell menni olyan helyre dolgozni ahonnét nem lehet minden este hazamenni.” Senkinek se tetszett,de hát… „A munka Kerteskőn lesz,a szállás,Szépalmán.”
Zil teherautón mentünk-jöttünk oda-vissza, kb.12-en. Egyik munkatársunk vezetett. Második héten pénteken végeztünk. Ekkor az ottani könyvelő vezette a Zilt,mert azt vissza is kellett vinni. Jogosítványa egy-másfél hónapos. Ekkor már egy alu. bódé is volt fenn.- Szabályzat.- Akik nem fértek a bódéba,a plató deszkájának vetették a hátukat. Nekem már csak középen jutott hely. Ott ültem,a két oldalt összekötő láncba kapaszkodva.
Egyszer autónk ferdült és erősen fékeződött. Nagy erővel fogtam a láncot,hiába,mert ütköztünk valaminek,amitől a mögöttem levők közé vágódtam. Csodálkoztam,mért nem borult oldalra autónk,hiszen annyira ferde. Jobb oldali kerekei árokban voltak. Gyorsan a bódéba néztem.
- Nincs baj?
- Nincs. – Nálunk se volt baj… Leugrottam. Az autó előtt akartam elmenni,ekkor láttam,fának ütköztünk. Előtte akartam elmenni,de lejtett a fold és a fátől kb. 80 cm.-re egy szakadék van.
Csak évekkel később gondoltam: ezért mondták az angyalok:”Még nem jöhetsz ide.”
Az autó mögött mentem annk elejéhez,ahol a vezető épp akkor jött le a hágcsón.
- Vegyék ki a főnökük lábát,mert befogta a felgyűrődött lemez.
- Hát maga hova megy?
- Bemegyek telefonálni – Szépalmára – hogy küldjenek traktort az autót kihúzni.
- Nagyot bámultam,ahelyett,hogy segítene…
- Egy órába tartott míg az emberek ki tudták szabadítani a főnök lábát,akit közben még tartani is kellett. – Lehetett kb. 80 kiló.- Az emberek mikor látták a körülményt,néhányan megjegyezték: „Most születtünk másodszor.” Amit én ekkor hallottam először.
- Lent az aljban pedagógusok kerestek nyári táborhelyet iskolásoknak. Egyikük feljött,s mondta a főnöknek: „Jőjjön beviszem Zircre a Kórházba Trabanttal.” Úgy lett. – 12km. –Röntgen. Csontrepedés. Orvos mondta: „Jobban járt volna ha eltörik,az nem fáj annyira.”A főnök sérelmezte ezt. „Hogy mondhat egy orvos ilyet.”
Végül: Mindenki gondoljon amit akar. Tudom én is,hogy egy hazug világban élünk. Ám aki igényli ,privátban megadom néhány akkori munkatársam nevét és akkori települése címét. Ennél többe nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!