Picit beparáztam, valaki valami okosat mondani?
Figyelt kérdés
Ma voltam mamámnál és csináltam vele pár közös képet és most az előbb néztem meg őket és két képen is találtam valami íjesztő dolgot.2016. szept. 1. 01:02
21/27 anonim válasza:
Ajjaj, kezdődik a második felvonás. Ne legyetek már ennyire korlátoltak, hogy szellemeket kerestek egy fényképen.
22/27 Peter_72 válasza:
Valószínű egyszerű Flare (Becsillanás).
De bármi van, megijedned semmiképpen nem kell. :)
Szép napot!
24/27 A kérdező kommentje:
ez valahogy nem ideillő,de nincs.
2016. szept. 4. 22:17
26/27 anonim válasza:
lehet, hogy a kisbabád az burokban, mert veled akar lenni annak ellenére, hogy kikapartattad. Felvilágosíthatna a nagyi ha már ilyen szexin rúzsozza magát
27/27 A kérdező kommentje:
Jó,hogy itt magyarázol miközben azt se tudod mi történt,de elárulom,hogy nem..nem volt abortuszom.
2016. szept. 25. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!