Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Picit beparáztam, valaki...

Picit beparáztam, valaki valami okosat mondani?

Figyelt kérdés
Ma voltam mamámnál és csináltam vele pár közös képet és most az előbb néztem meg őket és két képen is találtam valami íjesztő dolgot.

2016. szept. 1. 01:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést, nem akartalak megsérteni, csak rá szerettem volna világítani a lencsén lévő porszem és a szemből érkező fény közötti fizikai összefüggésekre. Fénytörésnek hívják az ilyesmit, de te hívhatod szellemnek is. Akárminek nevezzük, félned nem kell tőle, a fénytörés (vagy tetszőlegesen szellem, ufó, démon, bármi) nem bánt, teljesen ártalmatlan, maximum a képminőséget rontja.
2016. szept. 1. 12:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Egyébként tiszta lencsén is betükröződhetnek dolgok. Az egyik képen arra gyanakodtam, hogy a mamád szemüvegkeretének a becsillanása tükröződött vissza valahogy, de a másik képnél nem vagyok biztos benne, hogy az volt. Valami olyan dolog is belecsillanhatott, ami a képen nem látszik, így nehéz megállapítani.
2016. szept. 1. 13:03
 13/27 anonim válasza:
Hú,de szép vagy. :D
2016. szept. 1. 15:49
 14/27 anonim válasza:

[link]

Ráerősítettem,de így sem tudom mi az.Tök olyan,mintha a háttérben egy pöttyös asztalterítő volna :D

2016. szept. 1. 18:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Amennyiben még nem piszkáltál a lencséhez, csinálj még pár képet. Ha ugyanott lesz a pacák, akkor piszkos. :D
2016. szept. 1. 20:04
 16/27 A kérdező kommentje:
Csináltam azóta egy csomót és egyiken sincs semmi folt. De mikor ezt a képet csináltam akkor utána egyből csináltam még kettőt és azokon nincs semmi. Amúgy oldalra fordítva nézd a képet és úgy kivehető.
2016. szept. 1. 21:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Banquo szellemét is csak Macbeth látta.
2016. szept. 1. 23:32
 18/27 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ez talán erős volt!

Csak arra akartam rávilágítani, hogy az agyunk hajlamos egy amorf képződményben felismerni olyan képeket, melyek erősen benne élnek. Ha hihetünk némely eseteknek, akkor egy megfelelően erős kép tényleges projekciót eredményezhet, de ez nem kísértet, csak a ,,kísértet'' magadban hordozott képe, mely a valóságban nincs ott, csak a negatívon jelenik meg. De ebbe nem mennék bele, te pedig amúgy is mobilt használtál. Az a palacsintaszerű folt pedig tényleg csak egy folt.

A legjobb módszer az ilyen ,,kísértetek'' ellen, ha mindig bízol magadban, és soha nem kérdőjelezed meg a saját döntéseidet.

ps: Amúgy tényleg szép vagy ;-)

2016. szept. 2. 00:26
 19/27 A kérdező kommentje:

Próbálom nem pörgetni rajta magam.:)

Köszönöm szépen.:)

2016. szept. 2. 05:23
 20/27 anonim ***** válasza:
Hát én nekem meg más tűnt fel.Én mamád feje felett a fa keretnél látok valami szemre emlékeztető foltot.Az sincs ott a valóságban?
2016. szept. 2. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!