Paranormális élmények?
Nem töröltem a válaszod
lehet az oldal készítői törölték
azért irtam ki a kérdést mert szeretnék sztorikat. Akkor miért töröltem volna ki?
Én nem értem, hogy lehet valamit nagy ívben vízszintesen dobni. Az ívelt dobás felfelé-lefelé halad nem? folyamatosan az elején felfelé, közepétől pedig lefelé haladó mozgással, miközben halad az adott irányba xy rendszer.
De gondolom te egy ilyesmire gondoltál?
https://www.youtube.com/watch?v=hWfA-AsveiA
Bocsi kérdező,hogy nem a te kérdésedre válaszoltam, csak ez olyan furi sztori leírás.
Egyébként nekem is van paranormál sztorim, ráadásul az egyik pár napja történt. Pont a comedy centralon a family guy 100. jubileumi része volt. Épp Seth kérdezett valamit valami nőtől és nevettek rajta ő is és a nő is. Ugyan ekkor, tőlem vagy 2 lépésre a másik ágy végéből egy nagyon rövid női kis kuncogás/nevetés hallatszódott. (kb 1 másodperc volt) Össze sem lehetett téveszteni a nő nevetésével a tv-ben, mert teljesen más hang volt. A nőt egy kb 40 év körüli nő szinkronizálta, amit pedig én hallottam, az olyan 20 év körüli nőé lehetett. Senkit és semmit nem láttam az ágyon és az ágy környékén sem. Ezt megelőzőleg két-három nappal épp feltöltött a telóm és kihúztam a dugóaljból a hosszabbítót, amiről ment a töltés. (mindig így töltöm a telefont) Letettem a földre a számítógép asztal háta mögé a többi kábelhez. Néha tényleg van olyan, hogy csak ledobom a földre és felakad az ágy és az asztal közt vagy valami kábelen ez tény, de ebben az esetben letettem a földre és nem csak lehajítottam. Pár perc eltelt, ez olyan este fél 10 környékén volt, egyszer csak hallom az asztal mögül, hogy háromszor odakoppan a földhöz a kábel dugó része. Össze sem lehet hasonlítani más hanggal azt a tipikus hangot, amikor leejted a padlóra a dugót a fémvillákkal a padló irányába. Még ha egyszer koppant volna azonnal az ugrott volna be, hogy ááá biztos megint csak ledobtam aztán most csúszott le a földre, de ez háromszor koppant neki elég gyors ütemben a földnek. És inkább, mint ha a földnek ütötték volna és nem csak simán ráesett, ilyen erőteljesebb koppanások voltak. Utána az asztal alatt lévő számítógép kábelek is mocorgó hangot adtak ki. Égett a szobában a lámpa, az asztal alatt is elég fény van, hogy láthattam volna bármit is(valami beszökött kisegér vagy mittomén) Telefonnal is bevilágítottam mondom biztos ami biztos de semmi. Van még sztorim nem tudom ha rákeresel a felhasználó nevemre biztos kidobja őket, mert elég hosszúak és nem nagyon akarom ezerszer leírni ugyan azt.
Nekem csak pár kisebb történetem van, de akkor kettöt mesélek el. Egyik velem esett meg, egyik barátnömmel. (Elöre bocsánat a rövid ö-ért, nincs hosszú:D)
Szóval ami velem történt az elég egyszerû, igazából meg is lehetne magyarázni, de ott akkor a körülmények miatt nem sikerült. Szüleim elutaztak két napra, így én (szerencsére) csak egy éjszakát töltöttem egyedül. Olyan éjjel kettö körül még nagyban telefonoztam, amikor az ágyamon, ami fém keretes volt, hirtelen kaparászást hallottam. Kicsit füleltem de akkor már csönd volt, így azt hittem csak hallucináltam így folytattam a telefonozást, de még párszor hallottam. Mikor már kezdett gyanús lenni, inkább bekapcsoltam a tv-m, hogy eltereljem a fogyelmem, amikor már a konyhából hallotam, mintha valaki kapcsolgatná a villanyt, hallottam a kapcsolót, de a lámpa nem világított. Ezután pár trappolás a folyosón és soha többé semmi nem történt ott. Ez még régebbi lakásban volt, azóta máshol lakunk.
A másik történet másabb, egy ottalvós bulin volt, éjjel. Körben a földön ültünk, beszélgettünk mindenféléröl. Nevetgéltünk, csupa lányos téma, minden szupi, amikor is áttértünk a szellemekre. Baráti köröm nagyrésze már tapasztalt dolgokat így elkezdtünk sztorizgatni. Minden rendben volt, amikor hallott egyikünk pár hangot, majd a hátunk mögül egy vállfára akasztott ruhadarab lezuhant a földre. Azt hittük nem volt stabil, de amikor visszaraktuk és próbáltuk demonstrálni mi lehetett, nem sikerült a dolog, a ruha stabilan volt a szekrényen.
Nos, nem nagy dolgok de ott abban a helyzetben megijedtünk. Pedig nem egy hüdenagy valami
Nekem 1-2 nem olyan durva volt.
Pl a szobám ajtaja egy kanyar szerűségben van és amikor bemegyek a szobámba néha úgy érzem hogy az ajtóm mögött lenne valami/valaki így mindig sietek az ajtómnál, egyébként a szobámban nem rossz lenni az ajtó dolog leginkább este a sötétben rossz amikor behajtom az ajtóm. Ja és az még hozzá tesz a hangaulathoz hogy a szobámban alapból hidegebb van mert az északi oldalon van vagy hol a csodában van és a falak hidegebbek:). Van még élményem pl az elektromos faragóm/hegyezőm ami úgy farag hogy van egy bütyök amit a ceruza benyom és úgy farag na és nem volt belerakva egy ceruza se és az asztalomon random elkezdett faragni úgy hogy ott ültem. Aztán a barátnőmék egy régi házban laknak és a kertjükbe van egy hintaágy amin szoktunk ülni és a szomszéd kertje van mögöttünk szóval a kerítés elött van a hintaágy és többször olyan volt hogy mind a ketten hallottuk hogy a hintaágy mögött recseg az avar de senki nem volt ott az hittük a szomszéd macskája de nem az volt ilyen többször vol olyan is volt hogy konkrét kiugrottunk a hinta ágyból. Ja és nem mellesleg rendszeresen a szomszéd kerítésért egy pontban ugatja a kutyája:/ Am a szomszéduk egy 90 körül néni akinek rohadt ijesztő háza van és a kert tiszta gaz szóval kur*a para. Még va pár de ennyit írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!