Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztik a természetfeletti...

Ti hisztik a természetfeletti élmények meg tapasztalásban?

Figyelt kérdés
Például: Jézus megváltó ereje a Szent Szellem által újjászületés én tapasztaltam.
2016. aug. 17. 08:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én a nyelvhelyességben és a helyesírásban hiszek, de ma már csak ritkábban lehet találkozni velük, sajnos.
2016. aug. 17. 08:57
 2/18 A kérdező kommentje:
Értem
2016. aug. 17. 09:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem...
2016. aug. 17. 11:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Én az istentelenségben hiszek!
2016. aug. 17. 11:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Értem a szeretnétek el mondhatjátok miért nem hisztek benne én örömmel segitek ha tudok.
2016. aug. 17. 11:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább neked kellene segítenünk.
2016. aug. 17. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:

1. Én hiszek mindenben, amire nincs bizonyíték :)

2. Úgy gondolom, a Sors az, ami befolyásolja az utunkat. Ha szellemileg megértünk rá, vagyis a Sors úgy ítéli meg, hogy "eljött a mi időnk", bármekkora élmény tapasztalásáról is legyen szó, előbb-utóbb megtörténik velünk az ilyen nem mindennapi élmény (ismétlem: ha a Sors úgy ítéli meg, már felkészültünk rá, megértünk arra, hogy megtapasztaljuk mindezt).

2016. aug. 17. 12:23
 8/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Privire nem szoktam valaszolni ezert ide irom.

Nem hiszek ezekben a dolgokban mert egyszeruen nincsenek...ha lenne isten lenne ordog,satan,gonosz is stb..ha isten letezne akkor hagyna szenvedni tobb millio embert? Nem. Ha lenne tudatos ujjaszuletes akkor sok gyerek biztos direkt szuletik csonka csaladba vagy alkoholistak koze mert az olyan jo buli.... Valamint miert csak olyanokal tortenik "csoda" (szellemet lat,stbstb...) aki a legmejebben hisz ezekben?? Azert mert bebeszeli maganak a sok hulyeseget..

2016. aug. 17. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Érzem rajtad, hogy hívő vagy és nyitott szívvel szeretnél beszélgetni a tapasztalataidról, de itt -ezen az oldalon- vigyázni kell, hogy kivel beszélgetünk, mert sok itt az OLYAN hitetlen, akik betegnek gondolják a hívőket. Alapvetően a hitetlenekkel nem is lenne gond, ha elfogadnák a hívők megtapasztalásait, de itt -az esetek többségében- nem ez van. Szóval óvatosan :)

2016. aug. 17. 14:09
 10/18 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a véleményetek le Írását , én hiszek benne sajnos mindent én se tudhatok el fogadom és tiszteletben tartom mások hitét is. csupán érdekel ki miben hisz.
2016. aug. 17. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!