Erzem a szellemeket. Mit tegyek?
Ha aszt szeretnéd, hogy megszűnjön, és hiszel Istenben, akkor egész egyszerűen, kérd Őt ilyenkor, illetve már előtte, esténként, hogy ne engedje érzékelned azt a másik világot, és védjen meg tőlük.
A szellemekkel pedig gondolatban határozottan, de barátságosak közölheted, hogy nem szeretnél kapcsolatba lépni velük, és te sem akarod zavarni őket az ő világukban, és legyenek szívesek, ők se zavarjanak téged a te világodban.
Nyugi, csak én voltam az. A hálószobaablakodon keresztül mentem be a házba, majd át a konyhádba, mert el akartam lopni a nutellád. Nem találtam meg.
Ha esetleg elárulod hol szoktad tartani, legközelebb nem állok az ágyat mellé az alvó alakod szuggerálva, hátha valami csoda folytán rájövök.
Míg fiatal az ember fejlődik az agya, produkálhat érdekes hallucinációkat, olyat is amit átélsz. Én például néha színeknek vagy eseményeknek éreztem az illatát. Tele lett az orrom mondjuk narancsillattal ha kellemes környezetbe kerültem.
Most utánanéztem, van rá fogalom, szóval talán enyhe szineztéziám volt. Érdekes, úgy néz ki ez az auralátás tudományos magyarázata is. Van olyan szinesztéziás ember aki színeket lát bizonyos helyzetben egyes emberek körül, mint ahogy egyesek pl. a számokat színesnek látják.
Milyen korú és nemű vagy?
Privátban írj, segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!