Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem a szellemeket. Mit...

Érzem a szellemeket. Mit tegyek? Miért érzem őket? Segíthetek nekik?

Figyelt kérdés

Eleinte csak annyi volt, hogy éreztem ha valaki/valami ott van a közelemben és hogy akar e bántani. De kb. 2hete a szobámban feküdtem a barátommal, és nagyon rossz érzésem volt, azután egy árnyékot láttam mozogni a szobában, pár perccel később pedig pontosan le tudtam írni, hogy hogy nézett ki és milyen is volt. Ma ez újból előjött, megint csak a szobámban. Először csak azt éreztem, hogy valami nincs rendben, bementem, mécsest gyújtottam. Mivel sötét volt nem láttam semmit sem, de éreztem megint, hogy ott van valaki, és róla is tudtam készíteni egy személyleírást, láttam hogy hogy néz ki és hogy mit akar. És az ilyen dolgaim mostanában csak egyre erősödnek.

Anyum egy ideje foglalkozik ilyen dolgokkal, ő is megérzi, ha valaki ott van, de nem látja. Úgy gondolja, segítséget szeretnének kérni, de tudom hogy én még nem tudok segíteni rajtuk. Mit tegyek?

Ha valaki nem hisz az ilyesmikben, akkor megkérem, ne írjon választ, mert tényleg segítséget szeretnék kérni. Köszönöm!

2014. ápr. 16. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress pénzt a képességeddel!
2014. ápr. 16. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan? Csak érzem/látom őket.
2014. ápr. 16. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
A többi szellemhívőből csalj ki zsozsót. Hasonlóan például, mint a Szellemekkel suttogóban sorozatban, csak te pénzért segítenéd át őket a fénybe.
2014. ápr. 16. 17:46
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem tudok ilyet, és ha tudnék is, akkor sem pénzért csinálnám.
2014. ápr. 16. 17:52
 5/9 Laylah ***** válasza:
Talán csak a kishitűséged mondatja veled, hogy nem tudsz nekik segíteni. Eleve azért mennek hozzád, mert tudsz... illetve tudnál.
2014. ápr. 16. 22:40
 6/9 anonim válasza:
Hát. Talán beszelgess "hozzá".Kerd meg hogy mennyen el.Nekem bevált.Igaz en nem lattam őket, de azota megszuntek azok a fura dolgok amik voltak.
2014. ápr. 17. 04:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél melltartót, ne meztelen csöccsel mászkerálj a lakásban, és akkor elfognak tűnni.
2014. ápr. 17. 08:38
 8/9 anonim válasza:

Nem tudom hogy lehet e nekik segíteni, de nyugi, szerintem nem akarnak bántani. Ha biztos vagy benne hogy semmit sem tudsz tenni értük, és zavar ha ott vannak, akkor esetleg megkérheted őkét hogy hagyjanak békén. Nekem bevállt. Régóta nem találkoztam szellemmel azóta.

De ha találsz valami megoldást, akkor kérlek szólj. :)

2014. ápr. 17. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat!:) utolsó , mindenképpen szólok!:)
2014. ápr. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!