Meditáció közben érzem a szellemeket, szerintetek?
Képzeljétek el hogy ithon mdeitáltam a kanapén és nagyon koncentráltam a szobára amikor egy ember alaku auráját éreztem sötét aurálya volt az hittem hogy valaki a családbol de nem kinyitottam a szemem és sehol senki meg is ilyettem. Utána még egyszer meditáltam és most is az a sötét aurát éreztem el ment előttem nagyon gyorsan.
Vélemények?
örülj,ha csak akkor látod.. :S
A fekete auraszín nagyon ritka eset, mivel halált és állítólag őrületet (!) jelképez. Vagyis: az illető nemsokára meghalt, vagy a lelkét és az elméjét tönkreteheti valami vagy valaki.
A vajákos a látótávolságán belül tartózkodó személyekről megállapíthatja, hogy meg vannak-e átkozva, vagy sem. Az átkozott személyek körül - csak a vajákos számára láthatóan - fekete aura jelenik meg. Az aura nagysága valamelyest arányos az átok súlyosságával. Ha a vajákos saját maga is meg van átkozva, akkor körülötte is megjelenik a fekete aura, és a varázslat lejártáig nem lát semmit.
hát kb ugy 2 hette keztem el és ez a történetem tegnap történt.
Egyébként én a meditációcal a lelki energiámat szeretném meg erősíteni. Meditáció közben éreztem egy ember alaku sötét aura vette körül és hát nagyon érdekes volt. Ugy képzeljétek el hogy sötétcségben voltam és a sötétcségben ott volt egy ember alaku sötét aura. Kinyitottam semmem és nem volt ott seni.
Miért keresnek az emberek mindenre természetfeletti választ?
Meditálni is azok szoktak, akik feszültek ingerültek és csodálkozol, hogy fekete aurákat "érzel"?
Nem vagyok én szkeptikus, de amikor már a tönkrement zöldségesnéni is ezotéria könyveket vesz és a szomszédból akarja kiűzni a démonokat és elkér érte rengeteg lóvét, na az már sok.
Csak óvatosan, a könyvekkel mert nem csak a természetfeletti világokra hatnak, hanem a pszichére is :)
Nos, ha két hete meditálsz, még nem juthattál olyan mélységekbe, hogy ott bármit is igazán érezz. Biztos kiábrándító leszek, de az emberek sokszor azt látják,amit akarnak.
Vagy ha a kisfiad az éjszaka közepén azt kiáltja, hogy ott van egy szörny a szobájában - mert ő látta -, akkor tényleg ott van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!