Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Pár éve úgy érzem figyelnek....

H@jn@lk@ kérdése:

Pár éve úgy érzem figyelnek. Mi lehet az?

Figyelt kérdés

A régi szobámban mindig úgy éreztem hogy figyelnek. Egyszer valami a fülembe is fújt. Nem volt fent senki ablak ajtó zárva. Nyáron átköltöztem a másik szobába mert azt hittem csak valami baj van a másik szobával. Egy hétig nem is éreztem a figyelést az új szobámban de aztán megint. Olyan érzés mintha ott állna a sarokban vagy melletten és onnan figyelne. Egy ideje olyan érzés mintha mindenhova követne. Nem érzek felőle semmi negatív energiát csak érdekel hogy vajon mi vagy ki lehet az.

Nem vagy őrült mielőtt bárki is ezt mondaná. Szerintetek mi lehet ez?

16/L

2016. máj. 6. 18:05
1 2
 1/18 anonim válasza:
95%

Az egyetemen úgy tanultuk hogy a paranoid skizofreniának ilyen tünetei vannak.

Érdemes lenne egyből szakemberhez fordulnod, mert kezelés nélkül súlyosabbá válhat a betegség.

Jobbulást!

2016. máj. 6. 18:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Mint mondtam nem vagyok őrült, de köszönöm hogy aggódsz.
2016. máj. 6. 18:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Elég sok dolog lehet az enyhe skizofréniától, amit nem nagyon ismersz fel, a valódi szellemi lényig, amit szintén nem biztos hogy felismersz. Mielőtt szellemre gondolnál, tisztességesen zárj ki minden lehetséges fizikai, vagy pszichológiai magyarázatot. Bármi is legyen az, mindig ez az első lépés. Hiába tudod, hogy nincsenek pszichológiai problémáid, ezt a lehetőséget is le kell tesztelni. Igazából ezt érdemes elsőre. A skizofrénia hajlamos jelenlétérzést produkálni a környezetedben. Ez mellette szól. Ellene szól, hogy nem érzed fenyegetőnek. Ha az ellene szóló bizonyítékokat összegyűjtötted, és kijelentheted, hogy ez nem pszichológiai(nem csak skizofrénia, más üldözésérzéssel járó lehetőségek is), akkor átugorhatsz a fizikai jelenségekre. Leellenőrzöd, hogy a szobában van e mobiltelefon, webkamera(akár kikapcsolva), vagy hasonló távközlési, kommunikációs eszköz. Kipakolod a szobából őket egy időre, és figyeled, megmarad e a jelenlétérzés. Ezek az eszközök tudnak ilyen érzést produkálni tudat alatt, még kikapcsolva is. Ha ezeket is kizártad, akkor lehet elkezdeni gyanakodni arra, hogy nem látható dolog jelenlétét észleled. Mivel nem fenyegető a dolog, ezek a tesztek nem fogják súlyosbítani a helyzetet. Minden esetre lehetőség szerint kerüld el a szándékos kapcsolatfelvételi kísérleteket. Ezek ronthatnak a helyzeten. Azt csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy mi az, és abban is, hogy másként nem szűnik meg a jelenség.
2016. máj. 6. 18:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vagy őrült 16 évesen. Szerintem csak bebeszéled magadnak, vannak emberek, akik erre hajlamosak, különösen a gyengébbek és fiatalok.
2016. máj. 6. 18:21
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

"Mint mondtam nem vagyok őrült, de köszönöm hogy aggódsz."

Tipikus eset, mikor az ilyen pszichés zavarban küzdő emberek váltig tagadják hogy bármi bajuk lenne.

2016. máj. 6. 18:54
 6/18 anonim ***** válasza:
A háznak nincs furcsa múltja?
2016. máj. 6. 19:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Rávágnám, hogy őrangyal, de akkor sokan engem is őrültnek neveznének :D
2016. máj. 6. 19:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Téged a Rake(más nevén a figyelő) figyel nagyon agresszív nézi ahogy alszol és ha felkelsz és meglátod meg fog gereblyézni réged, egyik módszer arra hogy elmenekülj ha a lábad lumbálásával lerázod magadról.
2016. máj. 6. 20:33
 9/18 A kérdező kommentje:
20:33-as köszönöm a válaszod, még valami hozzászólás?
2016. máj. 6. 21:13
 10/18 anonim ***** válasza:

Aludj vele:

[link]

2016. máj. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!