H@jn@lk@ kérdése:
Pár éve úgy érzem figyelnek. Mi lehet az?
Figyelt kérdés
A régi szobámban mindig úgy éreztem hogy figyelnek. Egyszer valami a fülembe is fújt. Nem volt fent senki ablak ajtó zárva. Nyáron átköltöztem a másik szobába mert azt hittem csak valami baj van a másik szobával. Egy hétig nem is éreztem a figyelést az új szobámban de aztán megint. Olyan érzés mintha ott állna a sarokban vagy melletten és onnan figyelne. Egy ideje olyan érzés mintha mindenhova követne. Nem érzek felőle semmi negatív energiát csak érdekel hogy vajon mi vagy ki lehet az.
Nem vagy őrült mielőtt bárki is ezt mondaná. Szerintetek mi lehet ez?
16/L
2016. máj. 6. 18:05
11/18 anonim válasza:
Őrangyal csak azért nem valószínű, mert annak nem lenne célja hogy folyamatosan érezze. Ha kényelmetlenséggel jár a jelenléte és zavar, akkor nem pont a célja ellen tesz?
12/18 anonim válasza:
Esetleg szellem.Biztos nem veled van baj.Én már kicsi gyerekkoromtól éreztem ilyen jelenlét érzéseket.Néha kifejezetten félelmetes volt.Szó szerint menekültem a szobából.A régi házunk nagyszobája, bár nagyon szép volt, kellemes, elegáns színek és berendezés, mégis abban a szobában mindig hidegebb volt, a fűtés ellenére is.Valahogy a hangulata is rideg volt, nyugtalanító.Ott kezdtem ezt a jelenlétet érezni, illetve ott volt legerősebb.Később, már felnőttként megtudtam, hogy még a régi időkben, mikor háznál ravatalozták a halottat, ezt a bizonyos szobát használták arra a célra.De amúgy is jó pár haláleset is előfordult ott.Tehát megvan a maga szomorú múltja is.Én érzékeltem ezeket.De ez nem skizofrénia.
13/18 anonim válasza:
Ez nem lehet egyéb mint a gyömbérember , ki így éli ki fantáziáját ha épp nem űrhajót lop
14/18 anonim válasza:
én nagyon félek a gyökérembertől ugye nem agresszív?
15/18 anonim válasza:
Te nem lennél agresszív ha legyökereznének ? De am az nagyon is agresszív
16/18 anonim válasza:
Béla ijjeszteget aztàn anonim ajànl majd egy szakembert ..
18/18 anonim válasza:
Igen.majd elénekli neked az angyalt.."és ő màr ott àllt mellettem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!