Van élet a halál után? Beszélgetett már valaki szellemmel?
Tehát ami érdekel,hogyha meghalunk akkor mit érzünk szerintetek? Tudunk arról, hogy meghaltunk vagy nem érzünk semmit és ennyi?
Van valami aki beszélt már halott rokon szellemével,vagy érezte a közelségét?
Van, hogy (általában traumát követő halálnál fordulHAT elő) nem veszik észre azonnal, hogy meghaltak, de ez nem tart sokáig. Amikor lélekként vagy jelen az asztrális síkon (mondhatjuk, hogy a fizikai síknak az energetikai tükörképe) akkor még az emberi tudatoddal vagy jelen és úgy is gondolkozol. Amint belépünk a ,,fénybe" viszont minden világossá válik és megkapod a végtelen tudást, meglátod mit miért tettél, mit csináltál jól vagy éppen rosszul és így tovább.
Beszélni ritkán szoktam tudni velük. Mondjuk úgy, hogy inkább csak pár szavas mondatokban, igen-nem válaszadásra kaphatók. Legtöbbször kerülik az emberi tekintetet (ebben még a mai napig nem vagyok biztos, hogy miért) és csak akkor láthatjuk őket igaz valójukban, ha ezt ők is akarják. Amúgy leginkább (jómagam) csak egy fekete árnyat lát az ember.
Érzékelni is érzékelem őket. Ezt az érzést úgy tudnám leírni, mint amikor a hideg végig fut a hátad közepéig és ez inkább egy kellemes ,,figyelmeztető" jellegű érzés, mintsem egy negatív félelem keltő és legtöbbször a kezek libabőrözése járul hozzá (ezt már többektől is hallottam, szóval átlagos dolog lehet - számomra is így van).
Mindenki érzékelt már szellemet életében, ha hiszi, ha nem. Legtöbbször úgy lehet ezt megállapítani, ha az illető 1.: úgy érzi figyeli valaki
2.: úgy érzi van ott valami
3.: (A legsűrűbb pedig) Nem tudatosul benne a jelenléte a jelenlévőnek, inkább csak 5-10 percenként (akarva-akaratlanul) is oda kapja egy pontba a fejét, mintha valaki figyelni. Ez általában az ajtó szokott lenni vagy éppen az egyik sarok.
Nem tudom mit írhatnék még erre a kérdésre, mert nem volt úgy kifejezetten irányzott. Ha van valami konkrétabb kérdésed még, akkor állok rendelkezésedre :)
Egyszer egy barátnőm elment egy regressziós hipnózisra. Arról számolt be, hogy végig vitték először az eddigi életén, majd visszavezették a korábbi életébe. Az 1800-as években járt, és nem látott mást, csak a saját kezét, ahogy ír egy tollal. Mármint akkori tollal, tehát libatoll lehetett. De a lényeg ami a kettő között volt: Úgy mesélte el, hogy a kettő között volt valami fekete űr, valami mérhetetlen nyugalmi állapot, és úgy érezte mintha nagyon nagyon magas lenne, de közben nem volt teste, úgyszólván kitöltötte az űrt és csak úgy lebegett.
Jóval később olvastam halálközeli élményekről, és abban többen is leírták ezt a bizonyos "semmit".
https://www.youtube.com/watch?v=OsIzakxO9hs
De hogy írjak is valamit: Egy ismerősöm éjszakás volt, és "megjelent" nála az öccse, mondta, hogy most elmegy, és elköszönt tőle. Az ismerősöm nem tudta mire vélni, hallucinációnak betudta, ráfogta a fáradtságra, de azért munka után elment hozzá, de sajnos az öccse éjjel elhunyt.
HA valóban érdekel ez a téma,a tv lifenetwork c. adásából többet tudhatsz meg.
Nálunk a 12-esen van szombaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!