Miért van ez otthon?
Ne légy paranoiás!
Ha téged figyelni akar valaki/valami otthon, hacsak nem rejtett kamera, akkor figyelhetne az udvaron is.
Ha viszont ott is ez történne, akkor ott is éreznéd.
5# Igazad van, az ilyen helyzetekben tényleg a kutya a biztos pont.
ui. Ha bambulva néz, az nem para, de ha közben őrizőbe vesz téged, na akkor az már para!
Ez az érzés bennem is megvan gyermekkorom óta.Bár viszonylag jól megtanultam vele együtt élni.Én is mindig kimentem, sőt kimenekültem a szabadba, ott kicsit jobb volt, bár voltak a kertnek is olyan pontjai, ahová nem nagyon merészkedtem.e ezek a részek is a ház közvetlen közelében voltak.Én érzékelem a szellemeket, sajnos már láttam is, nem is egyszer.
Vannak, akik csak érzik, nem látják.Viszont másik magyarázat az is lehet, hogy van egy klausztrofóbiád, ami nem annyira nyilvánvaló, de tudat alatt mégis nyomaszt a zárt tér.
Szia!
Ahogyan korábban is írták, ez lehet puszta félelem vagy akár paranoia is. Lehet köze természetfeletti lényhez is, de ez közel sem biztos, baromság mindent rájuk fogni, és nem szeretnék még jobban rádijeszteni sem.
Három kérdésem lenne:
1) Amikor más is van veled a házban (barát/barátnő, család, ismerős) teljesen eltűnik az érzés, vagy csak nyugodtabb vagy így hogy van veled valaki?
2) Szükséges hogy egy másik személy is legyen veled abban szobában ahol tartózkodsz, vagy elegendő a tudat hogy a házban van ahhoz hogy enyhüljön vagy eltűnjön ez az érzés?
3) Mit tudsz a házról amelyben élsz, családtag építette vagy vettétek? Esetleg bármi komolyabb dolog történt a házban, ház körül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!