Csabyyca kérdése:
Egyedül voltam otthon és egy vékony hang SZIÁT köszönt. Majd éjszaka egy apának szólított. Tegnap éjjel meg jelentek a görényeink/lány és fiú/ azt mondták ők hívtak. Feleségem is többször hallott már lépteket beszédet. Vélemény?
Figyelt kérdés
szellem,túlvilági üzenet2015. okt. 17. 13:52
1/11 anonim válasza:
Csak jó szándékból mondom, hogy szerintem hanyagolni kellene tudatmódosító anyagokat :(
Ha már a görények is beszélnek hozzád, akkor baj van...
2/11 anonim válasza:
Görények az utódaid és embernyelven beszélnek, nincs ebben semmi különös, pláne ha te magad nem ember vagy, hanem egy írástudó görény, ez már viszonylag jó teljesítmény.Az sem probléma hogy a feleséged hallott lépteket.Én is szoktam, van hallása, tehát az már biztos, hogy nem tégla.Netán ő is görény?
4/11 anonim válasza:
# 3
Ugyan már! A badacsonyi görényember sokkalta görényebb nálunk
5/11 anonim válasza:
Hát ha a görényed, apának szólított azzal mi a baj, hisz a kölyköd ?
A sziánál mit akart, nem modta?
6/11 anonim válasza:
Szerintem üljetek le a görényekkel és beszéljétek meg a szituációt , én a helyetekben bíznék a görényekben, de nem árt ha tisztázzátok a dolgot.
7/11 anonim válasza:
A görényeid görénylik h görények ? Mert t nem görényedsz görénynek, vagy igen? Lehet tényleg a görényük vagy, ezért görénylenek hozzád, s ezért görényülnek görényülnek. Normál esetben nem görényelhetnéd a görények nyelvgörényét, de mivel görényelted, nyilván görény van,csak szupergörényelt görény,aki görény,aki az íráshoz. :)
8/11 Waff válasza:
Szerintem a görényeitek rájöttek hogy örökbe fogadtátok őket és most pipák. A badacsonyi görényember viszont tényleg létezik! Eszmeraldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
9/11 anonim válasza:
Mi van Kvazimodo ? Agyadra ment a Hotel transylvania? Xd
10/11 anonim válasza:
Mert ha nyúzod a púpot,a végén ezt túrod ;) popo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!