Mi lehet a lakásban? Mi ez?
Figyelt kérdés
Már több alkalommal is volt, hogy vagy valami leesett az asztalról vagy a szekrényről úgy, hogy nem is volt a szélén, az ajtó becsapódott, ellenőriztem és egy ablak sem volt nyitva hogy talán huzat miatt, de most úgy megijedtem, szó szerint majdnem megállt a szívem.. Bent vagyok a konyhában, egy hosszú folyosó vezet a szobába, épp hogy elindultam, hirtelen akkora huppanás volt, hogy még a fal is berezgett.. Minha egy 10 kilós súlyt dobtak volna le 2 méter magasról. Semmi sem esett le, először pedig arra gondoltam. Már kedzek félni mi lehet? Kérlek Segítsetek!! :/2015. nov. 15. 01:29
1/19 anonim válasza:
Milyen lakásban laksz?
Egyedül vagy?
Szomszédok vannak?
Állatod?
Eddig mi esett le magától?
2/19 A kérdező kommentje:
Családi. Nem, anyummal lakok, de most pont nincs itthon mert egy ismerősével találkozott. Szomszédok vannak de onnan ilyen szinten nem hallatszik át semmi, messzebb is laknak.. Állatom nincs. Volt hogy a zacskó, papír, de volt olyan is amikor egy-két ruhámat is furcsa módon a földön találtam. O.o
2015. nov. 15. 01:41
4/19 A kérdező kommentje:
Nem :D
2015. nov. 15. 01:47
5/19 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam:P
Kályha van nálatok?
6/19 anonim válasza:
Ilyen velem is történt, hogy ezt a huppanást hallottam, kb olyan, mintha egy nagy mázsás zsák esne le a plafonról.És hallottam, hogy mellettem, nem is jöhettet szomszédból a zaj, mert nincs közeli szomszéd, az egy régi kúria féle épület volt ahol ez (is) történt, csendes helyen.Dolgozni jártam oda, de egyedül voltam mindíg és a frász kerülgetett, mert mindíg történt valami.Meg olyan rideg volt mindíg a légkör.Szép volt az épület, de mindíg olyan reménytelenség érzés fogott el ott, tiszta depis voltam tőle mindíg.
8/19 anonim válasza:
Olyanra kell alakítani a lakást, hogy otthon érezd magad! Bántani senki nem fog...
10/19 anonim válasza:
ő Umibozu ! legendás, alaktalan plazma szerű tengeri szörny [link]
Amachi idézte meg ezt a tengeri szörnyet, hogy az segítsen neki terrorizálni az országát. Valami több, mint víz, de kevesebb mint egy élő test ez, amely Amachi parancsait teljesíti. A szörnyet Gamabunta pusztította el. Olajt fröcskölt, amit Naruto begyújtott, a szörny elpárolgott.
Read more: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!