Mi lehet a lakásban? Mi ez?
Figyelt kérdés
Már több alkalommal is volt, hogy vagy valami leesett az asztalról vagy a szekrényről úgy, hogy nem is volt a szélén, az ajtó becsapódott, ellenőriztem és egy ablak sem volt nyitva hogy talán huzat miatt, de most úgy megijedtem, szó szerint majdnem megállt a szívem.. Bent vagyok a konyhában, egy hosszú folyosó vezet a szobába, épp hogy elindultam, hirtelen akkora huppanás volt, hogy még a fal is berezgett.. Minha egy 10 kilós súlyt dobtak volna le 2 méter magasról. Semmi sem esett le, először pedig arra gondoltam. Már kedzek félni mi lehet? Kérlek Segítsetek!! :/2015. nov. 15. 01:29
11/19 Legoman válasza:
Ha van nálad valami, akkor biztos, hogy felakarja hívni magára a figyelmet.
Kérdezd meg tőle, hogy mit akar tőled? Mit szeretne?
Figyeld a reakciókat, hogyha lelök egy tárgyat, ne ijedj meg, hanem nézd meg mit lökött le. Vagy ha kopogott a falon (az a legjobb), akkor tudsz vele kommunikálni is, és azt jelenti, hogy mondani szeretne valamit.
1 kopogás legyen a igen, és 2 a nem.
A kopogás hangja után is mehetsz.
Én ezt alkalmazom mindig, és ha a szellem beszédes kedvében van, akkor belemegy a játékba.
Ha viszont nem akarod, hogy nálad legyen, akkor szólítsd fel, hogy hagyja el a házat.
12/19 anonim válasza:
Umibozu....bolond... Egy szellem v démon volt.
14/19 anonim válasza:
Ez poltergeist-jelenség. Szenteltesd fel a házat!
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segitettetek! :)
2015. nov. 15. 20:16
16/19 anonim válasza:
A szellemek kiszámíthatatlanok. Jobb ha elhagyod a házat.
17/19 anonim válasza:
Jah persze Umibozu . . . És a WC-n keresztül támadta meg?
18/19 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Még a nagy koppanás is múlt héten a szekrény mögül, de semmi nem esett le, az szabad fal. Viszont én régebben is észleltem ilyeneket, aztán volt hosszabb szünet. A mostani szellem bántani akar, szó szerint szétesett az életem.
19/19 anonim válasza:
szia, nálunk volt hasonló, de akkor a gerendák recsegtek, mert már régiek voltak, és száradtak (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!