Ha egyedül vagytok otthon, ti nem féltek?
Mitől kellene félni?
Ha nincs rá okod, akkor ne félj.
max este...
utóbbi pár évbe eléggé megzuhant a biztonságérzet.
meg imádom mikor hajnali 3kor csönget be nekem a rendőr, hát hogy arról meg mit tudok...
persze még mindig jobb, mintha arra ébredek, hogy a betörő valamelyik helységbe matat éppen :)
és miért?
bár őszintén szólva azért ilyen hajnali 1-2 körül én sem szeretek a tök sötétbe járkálni egyik helységből a másikba, mert épp wc-zni kell vagy nagyon megszomjaztam...
meg szeretem ha nyitva hagyom a fürdőajtót és pont a tükör virít a pofámba ami meg pont visszaveri a bojler lángját :DDD
Éjszaka igen.Mindíg tv -nél alszok, de mivel idegesít, így füldugó és szemtakaró mellett :D
Fura igen, de megnyugtat, hogy szól meg világít mellettem valami akkor is ha én nem hallom, nem látom.Kijárni meg utálok éjjel többnyire.
Egyszer nagyon bebaxott...Mentem ki a mosdóba, persze valami rémálom után, amúgy is rajtam volta frász és ahogy felkapcsoltam a fürdőszoba lámpát, kiégett az égő és lecsapta a biztosítékot.Nem kívánom senkinek!
Am tényleg:)
Nálam nem félelem van, olyan megnyugtató és biztonságos érzés..
Próbáljátok ki csak egyszer hogy legyőzitek a félelmeteket, és utána még szeretni is fogjátok:)
Aki fél egyedül, nincs egyedül, mert vele van a Majré!
Ketten meg már miért is kéne félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!