Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti mit tennétek? Elmondanátok...

Ti mit tennétek? Elmondanátok vagy inkább mégsem? Komolytalanok kíméljenek!

Figyelt kérdés

Van egy különleges képességem, (jöhet a lehurrogás), látom vagyis érzékelem a szellemeket. Nemrég meghalt egy kicsi fiú, alig múlt 1 éves. Ma van a temetése. Tegnap este bocsánatot kértem tőle, mert nem tudtam elmenni a temetésére. Igazság szerint nem is ismertem, csak a facebookon nyomon követtem a sorsát. Megszerettem, szerettem volna, ha meggyógyul, de a betegsége kegyetlen volt.

A lényeg, mikor tegnap este "beszélgettem vele", kérdeztem tőle pár kérdést, még szinte be sem fejeztem mikor a párommal meghallottuk, hogy a másik szobában valaki pakolássza a kisfiam játékait, (mivel a kisfiam tőlünk 2m-re aludt, nem ő zörgött). Kértem tőle egy jelet, és mintha válaszolt volna a kérdéseimre.

Ti mit tennétek, elmondanátok a kisfiú anyjának, így ismeretlenül?

2016. jún. 24. 15:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egy orvosnak mondd el, ő majd hasznos tanácsot fog adni, amit tarts is be!
2016. jún. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!