Ti mit tennétek? Elmondanátok vagy inkább mégsem? Komolytalanok kíméljenek!
Van egy különleges képességem, (jöhet a lehurrogás), látom vagyis érzékelem a szellemeket. Nemrég meghalt egy kicsi fiú, alig múlt 1 éves. Ma van a temetése. Tegnap este bocsánatot kértem tőle, mert nem tudtam elmenni a temetésére. Igazság szerint nem is ismertem, csak a facebookon nyomon követtem a sorsát. Megszerettem, szerettem volna, ha meggyógyul, de a betegsége kegyetlen volt.
A lényeg, mikor tegnap este "beszélgettem vele", kérdeztem tőle pár kérdést, még szinte be sem fejeztem mikor a párommal meghallottuk, hogy a másik szobában valaki pakolássza a kisfiam játékait, (mivel a kisfiam tőlünk 2m-re aludt, nem ő zörgött). Kértem tőle egy jelet, és mintha válaszolt volna a kérdéseimre.
Ti mit tennétek, elmondanátok a kisfiú anyjának, így ismeretlenül?
"Komolytalanok kíméljenek!"
Akkor ne tegyél fel ostoba, komolytalan kérdést.
Én akár még el is hiszem, hogy valaki látja/hallja a szellemeket.
De az, hogy te odaállnál egy VADIDEGEN asszony elé, akinek éppen meghalt a számodra szintén teljesen idegen kisgyermeke, még ha ezek szerint nyilvánosan is zajlott a dolog, gondolom a facebookon, szóval te odaállsz a nő elé, hogy Jónapot Marika, képzelje, az épp csak eltemetett kisfia szelleme éjszaka az én gyerekeim játékaival játszott, szóval ha te ezt így komolyan gondolod, akkor te
TELJESEN ELMEROGGYANT VAGY.
Eleve nem értem, mit tudnál egy 1 évessel beszélgetni, innentől kezdve még annak is komolytalan a kérdésed, aki hisz a szellemekben.
De hogy ilyen durván beletaposnál egy gyászoló anya lelkébe, csak hogy bizonygasd a saját hülyeséged, az undorító. Szégyelld magad, ezt most komolyan mondom.
Nem mondanám el neki. Egyrészt mert most az édesanya valószínűleg a gyászba van süppedve, másrészt ha nem hisz ilyenekben, akkor nem fog jó dolgokat gondolni rólad, esetleg el is hajt. Harmadrészt, ha erre hajlamos, akkor esetleg rádakaszkodna, hogy folyamatosan adj infokat róla.
Ismeretlenül nem tanácsolnám.
Igazság szerint én sem akartam, pont az miatt amit írtál, de elgondolkoztam nemrég, mert pont a szellemekkel suttogó ment a tv-ben. Kicsit azért kíváncsi vagyok, ha az egészet átraknánk a valóságba mi lenne. Erre a választ az első, és a 3.-dik meg is adta. Amúgy érdekes, milyen nagy rajongótábora van a sorozatnak, de ha előkerül valaki aki hasonló az máris elmerogyant lesz.
Sajnálom azt a családot, de nem mondanám el nekik. Legyen az én elmerogyásom az, hogy beleképzelek valamibe valamit.
Veszteni valód már nincs!
És azt sem tudhatod, hogy a kisfiú anyja mennyire nyitott az ilyenekre.
Szerintem, tehetnél egy próbát.
És részvétem!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!