Ti mennyire hisztek a természetfelettiben? Szerintem mindekivel történtek hihetetlen dolgok (általában ijesztô). Velem már történtek ilyenek. Elmondanátok, hogy veletek milyenek történtek?
> Ti mennyire hisztek a természetfelettiben?
Nem létezik olyan hogy természetfeletti.
> Szerintem mindekivel történtek hihetetlen dolgok
Amikre biztos hogy van racionális, bizonyítható tudományos magyarázat, csak még nem találtuk meg.
Semennyire.
És nem, nem történt még velem hihetetlen, pláne ijesztő dolog, ahol nem derült volna ki maximum tíz percben belül, hogy teljesen hétköznapi a magyarázat :)
Én azt mondom, hogy aki hisz az ilyesmikben, azzal valóban történnek hihetetlen dolgok, mert megkreálja saját magának a fejében. És aztán valóságnak hiszi.
Velem pl tizenéves korom óta megtörténik, hogy éjszakánként nem kapok levegőt, nem tudok mozogni, néha még furcsa hangokat is hallok. Na most ha hinnék a természetfelettiben, akkor biztos szellemnek, vagy démonnak, vagy nyavaja tudja minek gondolnám. Pedig csak alvásparalízisben szenvedek. Gyakori betegség, és teljesen racionális magyarázata az előbbieknek. :)
Nem történtek velem soha, mert mindenre van magyarázat.
Például a sok szellem vagy UFO látás, "Jézussal" való találkozás is mind alvásparalíz szüleménye, hallucinációk.
De a sok buta ember nem érti.
Ha meg nem ébredéskor történik valami furcsaság, azt is csak a vakon hívök állítják be egyböl szellemnek/UFO-nak.
Inkább gondolkodjatok.
Kedves 10:26
Nos igen, abban igazad van, hogy nem olyan mint mondjuk a nátha, vagy a hasonló betegségek. Elsősorban a stressz okozza, bár erősen kétlem, hogy 13 évesen több stressznek voltam kitéve, mint most, felnőtt fejjel, mégis akkoriban szinte minden éjjel volt, míg mostanában szerencsére csak néhány havonta.
De ezzel nem kritizálni akartalak, az viszont tény, hogy én speciel orvoshoz fordultam annak idején ezzel a problémával, ahol aztán legalább megmagyarázták, hogy mi is ez, és segítettek, hogy legalább csökkentsem a mennyiségét. Egyébként:
Én pontosan tudom, hogy mi az az alvásparalízis :) Viszont nem betegség, hanem csak alvási rendellenesség.
Több mint 50-szer éltem már át, így van tapasztalatom vele kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!