Ez hihetetlen! Ezt mivel lehetne megmagyarázni?
Egyszerűen nem tudom elhinni.
Itt van egy link:
Ez ilyen jós gömb féleség, az a lényege, hogy gondolsz 2 jegyű számra, összeadod a két számot amiből az eredeti szám áll, majd kivonod az eredeti számból. PL: 44-re gondolsz, összeadod 4+4 = 8, majd 44-8 = 36, és hihetetlen módon a 36 szímbólumát adja ki. Ez hogyan lehetséges?? Mert mindent agyban végzel el, csak kattintanod kell. 3x egymás után eltalálta a szímbólumot, amelyik szám kijött. Aztán mondom most a 27re gondolok, nem számolok se semmi, erre más jött ki. Ezt 5x eljátszottam mindig más szimbólum jött ki, de ha elvégzem a feladatot, akkor megkapom a szimbólumot, amire gondoltam.
//Mindent az agyban végzel el számítással, csak egy kattintás és kiadja azt a szimbólumot//
Még egyszer, hogyan lehetséges ez ? :D Biztos van rá valami logikus, matematikai magyarázat.
Hánnyal is oszthatóak azok az összegek??
Nagyrészt 9-cel.
Most nézd meg, hogy milyen szimbólum van a 9 többszörösein...
Bocs, de lelőttem.
G.
1. Ha egy kétjegyű számból kivonod a számjegyei összegét, akkor mindenképpen 9-cel osztható eredményt kapsz.
2. A jobboldali táblázatban az összes 9-cel osztható szám mellett ugyanaz a szimbólum jelenik meg.
3. Innen kezdve csinálhatsz bármit, gondolhatsz bármire, a gömbben csak azt a szimbólumot kell megjeleníteni, ami mindegyik 9-cel osztható szám mellett található...
:-D
Végre leesett nekem is.
Röviden: nézd meg milyen szimbólum van a 9-es mellett és 100%, hogy az jelenik meg a kék gömbben.
Ha nem volt itt már 40-szer ez a fantasztikus, hihetetlen dolog... akkor egyszer sem.
De úgy látom, mindig akad valaki, aki csak írni tud, olvasni nem.
Egyik haverom linkelte.
Utolsó előtti: És mégis hogyan keressek rá? Minek keressem 30 percig ha 10 percen belül kapok egy normális választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!