14/F. Lehet hogy hihetetlen de lassan kb.1 éve napi 5-nél töbször okozok magamnak orgazmust. Tudom hogy ez így nem jó de elhatároztam magam hogy leállok mivel a spermám átlátszó. Szerintetek ez még megváltozhat. (Ennek lehet valami következménye? )
Szia! Szerintem ez baj is meg nem is. Jó lenne ha másban is találnál élvezetet. Tanulás, edzés. Valami ami levezeti az energiáidat.
Következménye lehet, hogy megerősödik a kezed. A testedtől sok energiát veszel el a fehérjeképzés miatt. A megemelkedett tesztoszterin szint miatt agresszívabb lehetsz és hosszabb távon kopaszodást okozhat a lebomló tesztoszteron. Ha van valami veled született szívbetegséged, akkor a felfokopzott érzelmi állapot és a heves szívverés szívleállást is okozhat. Amúgy meg megismered a tested ezen működését. De szerintem semmit sem jó túlzásba vinni.
annyit recskázz amennyit jólesik
ugyanakkor jó lenne, ha nem csak recskázásból állna az életed
találj magadnak vmi elfoglaltságot
ugyanakkor ha a heréid télleg 1 centisek (vagy az egyik duplája a másiknak?) az annyira nem jó 14 évesen, érdemes lenne elmenni andrológushoz (illetve neked ugye még gyerekorvoshoz, suliorvoshoz)
Már ha tényleg 14 vagy
farkad mereven mekkora?
akkor szerintem menj le a suliorvoshoz
nem fog kinevetni, diszkréten fogja kezelni, nem fog róla tudni senki
ő majd megmondja mi a következő lépés
na halogasd mindenképpen mutasd meg orvosnak
14 évesen az 1 centis golyó nagyon kicsi
11 centivel nincs gond, főleg 2 centis golyóval - szimplán későn érő vagy, de a másikkal lehet hogy gond van
(vagy a nagyobikkal)
(vagy egyikkel sem, és a tied ilyen, nem egyszerre nő, akár ez is lehet, de ezt így neten nem lehet eldönteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!