Lehet készülni egy zombi apokalipszisra?
Ma olvastam az újságban hogy tudósok megpróbálják "feltámasztani" az agyhalott embereket egy bizonyos szerrel.
Lehet hülyének néztek de én egy kicsit megijedtem ettől. Már elkezdtem egy papírra írni azokat a dolgokat amiket használhatnék egy apokalipszis során. Nézzetek hülyének de én készülök egy esetleges zombi apokalipszisre. Csak normális válaszokat kérnék!
15/F
15/F
Egyátalán nem hülyeség a felvetés.
Lehetségesnek tartom hogy egy vírus megfertőzi az embereket és zombit vagy valami hasonló mutáns lényt csinálna belőle. Gondoljunk csak csernobilra, ott is ki tudja miféle lények élhetnek, habár ez már nem a zombi téma.
Már Sztálin is ki akart fejleszteni egy "felsőbbrendű" katonát aminek az lett volna a neve hogy a "szuperkatona". Szerencsére nem jött be neki, de kitudja ha bevállt volna lehet hogy egy zombiszerű lény lett volna. De gondolhatunk Mengele doktor kísérleteire is.
1-Chernobilban a legmutánsabb lény a háromlábú kecske. Oda már túrákat is szerveznek, nincs ott semmi olyan, amire te gondolsz. Nem kell hinni a horrorfilmeknek.
2-Sztálin szuperkatonái abból álltak, hogy főemlősöket és embert akartak pároztatni. Ma már egy alsós gyerek is tudje, hogy ez lehetetlen. A "kutatóknak" sikerült afrikai nőkbe juttatni a spermát, de egyik sem lett termékeny. Aztán az oroszországba való szállítás során a legtöbb állat elpusztult, így lezárták a kísérletet.
3-Mengele nem akart mutánsokat létrehozni és nem kísérletezett a DNS-sel. Vegyi anyagokat jutattott az alanyok testébe, felvágta, megégette, megölte őket, de a génjeiket nem tudta megváltoztatni.
Nem a netes összeesküvéselméletekből , meg nem a haveroktól kéne az információkat szerezni...
1, Szóval szerinted nem lettek fertőzöttek az emberek csernobilban.
Találtam egy videót ami pont az ellenkezője https://www.youtube.com/watch?v=bRGiG0OAS24
Mindenki nézze meg és döntsön a saját véleménye alapján!
Szerintem egész hihető.
2, Bocs a rossz infókért, az én hibám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!