Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Üdv! Láttam már sok ilyen...

Üdv! Láttam már sok ilyen kérdést és feltenném én is a magam módján. Vannak zombik, létezhetnek eldugott helyeken? ( katonaságon, titkos bázisokon, laboratóriumokban? Mindig érdekelt ez a téma.

Figyelt kérdés

2016. jún. 6. 01:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát elég veszélyes lenne élőhalottakat tárolni lásd The Walking Dead Film-Sorozat :D egyébként szerintem lehetséges hogy akár tudományosan létrehozzanak az élőlényekből félig halott emberevő szörnyeket de mindez csak feltételezés még nincs konkrét bizonyíték ám ha lehetséges az ilyesmi az amerikai kormánynak tuti van néhány nem kizárt én már semmin se lepődök meg..
2016. jún. 6. 02:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Van valami ezekben a zombikban, nekem mindig az az érzésem, hogy olyan mélyről jövő ősi félelemnek a forrásai, hogy nem kizárt, hogy léteztek valaha, vagy akár léteznek is. Ma már annyi csomó vegyi kísérlet zajlik titokban, biofegyverek,stb, hogy akár lehetséges lehet,hogy valami zombihoz hasonló szörnyűséget is létrehoztak már. Ha azt nézzük, egy ilyen félhulla hadsereg még logikus is lenne, nem kellene nekik fizetés, ölnek és egyben fertőznek is. Vírus elterjesztésére is kiválók lennének. Egyszóval a zombik lennének a legjobb biofegyverek szerintem.
2016. jún. 6. 03:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Hallottam egy sztorit, két csávó bedrogozta magát majd az egyik puszta kézzel kibelezte a másikat. Később azt állította hogy a barátját megszállta egy démon és ő csak azt akarta elpusztítani. Természetesen szó sincs démonról, szimplán csak hallucinálta, beképzelte de megölte a barátját és ezen van a hangsúly. Ha egy drog ezt képes művelni valakivel szerintem simán lehetséges hogy mást is tudnak produkálni. Nagy okos emberek azt mondták, hogy ha kitörne egy zombi járvány akkor annak hamar vége lenne mert a zombik egymást is felfalnák. Nos ez butaság. Ha valamiféle vírus, baktérium lenne a kor okozója akkor lehet megtudnák különböztetni, hogy ki egészséges és ki fajtárs azaz zombi. De gondolkodhatunk kicsit extrémebb verzióban pl valami parazita féleségben. Van pár jéggel fedett terület a földön, lehetséges hogy régebben volt olyan kór, baktérium, vírus, parazita, élőlény, növény stb stb stb ami zombi tüneteket produkált és befagyott, konzerválódott így fent maradt.. de ha jobban bele gondolsz kérdező és a realitás talaján maradsz, észre veheted, hogy a zombik már köztünk járnak. Csak nem olyan szinten zombik mint a filmekben. Ezt a részt nyitva hagyom, gondolkodj el rajta. Néhány lehetséges segítség, alternatíva: okostelefon, migránsok, tudatlanság, ebola, szegénység, internet, függőség. :)
2016. jún. 6. 04:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Zombik nem létezhetnek, ha a klasszikus mozgó halottról kérdezel. Zombiszerű élőlény talán lehetséges, de az nem zombi. Eldugott helyeken nem tudjuk mik léteznek. :)

Egyébként miért 003 a neved vége? Ne mondd hogy volt már előtte két másik foglalt név! :D

"Egyszóval a zombik lennének a legjobb biofegyverek szerintem."

Lassúak tehát elkerülhetőek, könnyen lokalizálhatóak tehát lebombázhatóak, reagálnak a külvilágra tehát átverhetőek és irányíthatóak. Egy gyilkos vírus ezerszer jobb.

"Néhány lehetséges segítség, alternatíva: okostelefon, migránsok, tudatlanság, ebola, szegénység, internet, függőség. :)"

Szóval mindenki zombi akivel nem tudsz azonosulni vagy együtt érezni. :)

2016. jún. 6. 11:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, vannak. Elterjedtebbek Európában a kakaózombik és kávézombik. Mindkét csoport emberhús helyet áttértek a kakaóra és a kávéra, mert könnyebb beszerezni és nem kell embert enni.
2016. jún. 6. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Biológiai képtelenség, szóval nem.

Még ha fel is tételezzük, hogy valami mozgásra bírná a halott testet, az addig mozog, amíg van hozzá elég energia a testben. Fogjuk rá, hogy ezt még megmagyarázza, hogy vadásznak az emberekre, de ha pár napig nem tudnak mit elkapni, hiába próbálná bármi is irányítani a tudatukat, ha egyszer nincs ami mozgassa az izmokat. Mellesleg az agy működése is komoly mennyiségű energiát igényel.

Aztán, hogy vadásszanak, ehhez alapfeltétel az éhségérzet, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy a vérben csökken a szabad aminosavak, zsírsavak és a glükóz mennyisége. Ha nem dobog a szívük, vagy megsérülnek és elvéreznek, nem lesz éhségérzet, plusz vér nélkül az izmok sem jutnak energiához.

Szóval, bár maga a feltételezés is abszurd, de ha mégis feltámadnának az élőholtak, pár napot bárki kibír a lakásba zárkózva, addigra magától el fog hullani az összes.

A 3. válaszoló egy érdekes dolgot fejteget, ha valaki bedrogozva elveszti a kontrollt a saját teste fölött, netán még hallucinál is, ilyen esetekben már láttunk példát zombiszerű viselkedésre. Amikor a drogos tévképzetben az ember nekitámadt a másiknak és kiharapott belőle egy darabot, néha fel-fel röppen egy ilyen hír.

De először is ez nem fertőz. Másodszor a drog hatása idővel elmúlik. Harmadszor, ha a drog okozta delej netán hosszabb időn át is fennmaradna, a fentebb fejtegetett dolgok akkor is fennállnának, a szervezet nem örökmozgó.

2016. jún. 6. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:

a Kedves 3as vissza tért és további fejtegetni valót hozott.

először is egy cikk

[link]

másodszor:egy emberből (ha jól tudom nő volt de ez most mindegy), kiműtötték a daganatot amit aztán speciális körülmények között NÖVESZETTEK!!! a kísérlet annyira sikeres volt hogy a "kis kedvenc" már meghaladta eredeti gazdájának súlyát.

ezt csak azért írom mert sok játékban, filmben olyan szinten mutálódnak a zombik, hogy az ember azt se tudja eldönteni mit lát pontosan :D

és még valami.. ki mondta hogy egy zombi fertőzés, vírus, kór, (tök mindegy minek nevezzük) csak egy féleképen alakulhat ki?! több minden keveredése, egymásra hatása befolyásolhatná egy zombi fertőzés kialakulását legalábbis tudna hasonlót produkálni.

tudom hülyeségeket hordok össze de ez mind fikció, csak játszatok el a gondolattal, nem kell nagyon belemélyedni... akkor megölitek a hangulatot :D

namaste

2016. jún. 6. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Eljátszani a gondolattal persze el lehet, de ha az a kérdés hogy a való világban létezhetnek-e, arra attól még van válasz :D

Amúgy akárhányféleképpen is alakulhat ki, az alapprobléma ugyanaz. Ha egy test nem nyer huzamosabb ideig energiát, az nem fog sokáig mozogni.

2016. jún. 6. 17:09
 9/13 anonim ***** válasza:
napfény vazze. nano robotok a bőr felszínén apró napelemekként összeállnak és a napfényt átalakítják.. na jó ez már tényleg hülyeség, bocsi XDD
2016. jún. 6. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:

"napfény vazze. nano robotok a bőr felszínén apró napelemekként összeállnak és a napfényt átalakítják"

Ennek még több értelme van mint az örökmozgó zombiknak. Egyébként akkor már legyenek növényzombik, illetve emberölő növények! Várjunk csak olyan már van, a triffidek napja. Nincs új a nap alatt. :)))

2016. jún. 7. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!