Üdv! Láttam már sok ilyen kérdést és feltenném én is a magam módján. Vannak zombik, létezhetnek eldugott helyeken? ( katonaságon, titkos bázisokon, laboratóriumokban? Mindig érdekelt ez a téma.
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 01:09
11/13 anonim válasza:
Én olyat jobban el tudnék képzelni, mint ami a 28 nappal később C. filmben volt. Ott valamilyen dühkórt okozó járvány szabadult el és rohanó, őrjöngő gyilkológépeket csinált az emberekből. Az se derült ki egyértelműen a filmben, hogy végül is halottak volta-e vagy sem, mert csak fertőzötteknek hívták őket.
12/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Mindenkinek ajánlom aki nem látta még azt a filmet mert nagyon jó, szerintem egyik alapmű a zombis műfajban. Van egy folytatása is a 28 héttel később, ami szintén jóra sikerült.
13/13 anonim válasza:
egyik kedvencem ;)
szerintem sokkal reálisabb képet ad egy zombi apokalipszisről, magukról a zombikról. remekmű :) mingyá meg is nézem megint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!