Hol van kísértet ház, kastély, Tolna, Fejér megyében? Akit érdekel a téma és benne lenne "szellemvadászatban" keressen meg! 18+
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 20:46
1/13 anonim válasza:
Menj végig a Sárbogárd-Baja vasútvonalon. Szinte bármelyik megállóban szállsz le, az állomásépület tökéletes kísértetház. A szedresi volt a legdurvább, oda egyszer el is akartam menni, de sajnos azóta ledózerolták.
2/13 anonim válasza:
"Szellemvadászat"?Gratula!Azt úgy hívják idézés!:P
3/13 A kérdező kommentje:
Szellemvadászok vannak , látom vágod a témát. Ghost hunters! Nem idézni akarom, isten ments! :D
2010. dec. 13. 20:55
4/13 anonim válasza:
Én jelentkeznék :) (nem baj ha van 1 kis mellékjutattás )
Egy arab fiú :)
5/13 anonim válasza:
szolgálatra jelentkezem tábornokom!
hőkamerában lehet tudok segíteni a vadászathoz.
26/f
6/13 A kérdező kommentje:
Akik eddig jelentkeztek :
Merre laktok?
2010. dec. 14. 10:26
8/13 anonim válasza:
HUUUU elviszel könyi Debrecenben lakom 12 éves vagyok de jól bírom a kiképzést lécci viszek zseblámpát ha érdekel küldj e-mailt:n.arpi24@gmail.com vigyélel huuu
9/13 anonim válasza:
helyet az nemtudok mondani neked de szivesen elmennék és kipróbálnám a szellem vadászatot
emailcím:999pred@citromail.hu ha gondolod irj
10/13 anonim válasza:
Pusztavám után található a bányák környékén a Vörös Klastrom. Régi bencés apátság, ma már csak romjai vannak, egy férfi őrzi, na onnan aztán hihetetlen mennyiségű megmagyarázhatatlan dologról mesélnek. Az őr is, és az ott járók is. Nem tudom mennyi valóságalapja van a dolognak, de, ha valóban ilyesmire készültök, szerintem a pasas simán belemenne, mert ő is nagyon fújja a témát. Egyébként nem látogatható a hely általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!