Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lehetséges-e az alábbi igény?...

Lehetséges-e az alábbi igény? Online petíció a moderátorokhoz új téma kialakításáért az ezotéria kérdéscsoportban. Téma neve Reptoidok.

Figyelt kérdés

Nagyon sok embert idegesít már ez a zagyvaság az ezotéria kérdéscsoportból kiirtják a maradék észt is. Nagyon sok embert idegesítenek a sokadikra feltett kérdéseikkel ami mögött realitás nincsen. Várom ide mindazokat akik szeretnék ezen kérdések összegyűjtését egy csoportba vagy azért,

mert unják és értelmetlennek tartják, szeretnék könnyen kiszűrni és elkerülni őket.

mert szeretnének a kérdéseiknek saját témakört ahol el tudnak különülni a más jellegű kérdésektől és könnyebben szeretnék őket megtalálni.

Én szubjektíven utálom az ilyen kérdések feltevőit, de kérném, hogy senki se Off-foljon, trollkodjon vagy írjon zagyvaságokat(reptoidos dolgok).

Csak egy igen vagy nemet kérnék és a moderátorok nagylelkűségét.

2011. okt. 31. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
404-nek is csináljatok egyet.
2011. okt. 31. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. okt. 31. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy sztereotípia ! Mindenki aki ide jön, felvilágosulatlan az UFO témában és azt hiszik, mert kb 20 éve még így volt, hogy minden idegen kis szűrke és ami meg nem az csak kitaláció. Azóta megváltozott az ide látogatók csoportja és le is van írva a régi, ókori feljegyzésekben a Reptoidok és hogy visszajönnek 2012-ben, de ez nem érdekli őket, mert az hülyeség sztük.

Ha valaki világító köveket fényképez ami alatt egy lámpa van, inkább nem nézik meg mégegyszer nehogy be kelljen vallani hogy igaz, hanem elhiszik, meg ha kis szűrkék jönnek ide akkor ok, de ha igazi lények mint Reptoidok, akkor már jajj, dehogyis. :P

Gondolkozhatnátok, te is válaszoló.

Amikor kb januártól-augusztusig minden második kérdés 404 volt, meg a meséi, akkor miért nem kellett új kategória ? :D Kb a kérdések fele 404-es.

2011. okt. 31. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
kérdező ezt meglehetne oldani!én se bánnám!!!
2011. okt. 31. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban örülnék, ha a humort áttennék a szórakozásba, vmint oda egy hobbik, szabadidős foglalkozások témát csinálnának. Ezt is írd majd meg nekik, ha írsz nekik majd 1általán.
2011. okt. 31. 18:07
 6/8 A kérdező kommentje:

17:22 azt kértem, hogy ne $z@rj@'t0k tele a tévképzeteitekkel. Az értelmes emberek akik nem hisznek ebben azok be tudták tartani amit kértem, nem írtak cáfolatokat.

Ui: el kéne gondolkoznod, hogy a több száz istenben hívő politeista vallásokban ahol minden második isten ember-állat hibrid volt. Mekkora az esélye annak, hogy két elszigetelt vallásban ne legyen hasonló isten.

Vedd mellé, hogy minden földrészen voltak hatalmas hüllők gyíkok(krokodil, stb). És eljutottunk oda, hogy ez nem véletlen egybeesés, hanem statisztikailag kötelező. Ezzel meg is dőlt 'hitetek' alapja, járjál inkább templomba.

Ezt mind csak azért írtam, mert te elrontottad az amúgy függetlennek indult témát.

2011. okt. 31. 20:49
 7/8 gtgunár ***** válasza:
Mindenki örülne ezeknek a kérdéseknek az elkülönítésének, és a reptoid "hívők" számára is előnyös lenne.
2011. nov. 4. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezzel diszkriminálnák a reptoidokat és azon embereket(köztük az Ellenállást), akik ezt az oldalt információcserére használják. Nem tudom miért tartja valaki olyan szent témának az indigógyerekeket stb. Reptoidokban nem hinni kell, ők vannak és kész.
2011. nov. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!