Hol van kísértet ház, kastély, Tolna, Fejér megyében? Akit érdekel a téma és benne lenne "szellemvadászatban" keressen meg! 18+
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 20:46
11/13 anonim válasza:
Én is szívesen benne vagyok. Bonyhádról az ugye Tolna megye. Fácánkert. Én ezt tudom. Bár erről egy másik kérdésnél már írtam de ha gondolod leírhatom itt is. privátba pedig még érdekesebb dolgokba is beszámolhatok.
12/13 anonim válasza:
Előző válaszoló!
Esetleg ide is le tudnád írni miket hallottál arról a helyről? Kíváncsivá tettél, mert én is hallottam onnan egy-két dolgot.
13/13 anonim válasza:
Hát nekem faterom mesélt jó néhány dolgot. 2 éve dolgozott ott. karbantartási munkákat végzett a kastélyon. mesélte, hogy a szerszámok amiket letett eltűntek és máshol lettek csak meg. orvosi köpenyek maradtak ott a régmultból hatalmas fecskendők. nyáron dolgozott ott és végig mondta hogy hideg volt pedig napközben melózott 8-4ig. nagyon hátborzongató dolgokat mondott. a végén a polgármesternek elmondta az élményeket. meghallgatta majd egy titokvédelmet aláíratott vele és azt mondta, hogy senkinek ne beszéljen erről mert abban a kastélyban vannak olyan dolgok amiknek nem ott a helyük. ha valakit érdekel amit tudok annak szívesen leírom privátba. egyszer ha összejönne egy találka hát én is meglátogatnám a kastélyt és környékét. keressetek rá neten. fácánkerti kastély fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!