Mindenképpen fura?
Figyelt kérdés
Volt már valaki, akinek azt mondta a párja, hogy ő máshonnan jött (értsd: földönkívüli)? Az ilyen mindenképpen bolondnak mondható? És az is bolond, aki hisz neki?2016. jún. 2. 17:59
1/4 anonim válasza:
1) Olvastam hogy vmi színésznőcskének a párja a Sátánnak képzeli magát. Ha ez is belefér a kérdésbe akkor igen, egyébként nem.
2)Igen. Esetleg finomítható a jelző úgy mint excentrikus, vagy művészlélek. :D
3) Igen. Ez a jelző nem finomítható. :)))
2/4 anonim válasza:
Nos én mindenképp meglepődnék, ha a jövőbeli barátnőm egyszercsak bejelentené, hogy ő valójában egy reptoid vagy lumbulábi ügynök. Mondjuk nekem semmi bajom nincs ezen idegenekkel addig, amíg nem kezdenek el engem lelézerágyúzni. :D
Amúgy aki ilyet állít az vagy tényleg nem normális vagy egy igazán magas szintű troll. De ki tudja... akár még igazat is mondhat
3/4 anonim válasza:
Nekem mondott olyat egy fickó kb az első randin, hogy ő emlékszik, hogy mi egyik előző életünkben együtt terelgettük a kecskéket. És tudja, hogy furán hangzik, de ne ijedjek meg, fogadjam ezt el.
4/4 anonim válasza:
Ja, hármas vagyok: Igen, fura volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!