Mi történhetett? Nagyon érdekesen végzödött a nap, este útközben fura dolgokat tapasztaltunk egy baráttal.
Igen, ő jobban érzékelte az biztos. Utólag visszagondolva valamit én is éreztem,hogy nem stimmel, és tapasztaltam is (ismeretlen koppanás,illetve a ponyvába ütés/rúgás?) ,amiket nem igazán tudok hova tenni. Ma nappal átnéztem részletesen a járművet,semmi rendellenességet ami okozhatta volna a hangot.
Felhívtam délután, megkérdeztem mi újság, érdekelt mi van vele, mondta hogy jobban van, de valami megmagyarázhatatlan dolog volt ami lezajlott benne,illetve észlelt. Rákérdeztem megint a tükör bámulásra,hogy mégis miért figyelte annyira , aztmondta hogy mindig valami fura sötétet "látott benne" de csak a perifériájából, ha belenézett rendesen akkor nem.
Összegezve az egészet így utólag tényleg valami nagyon negatív franc tudja mi kísért végig utunkon, ami akkor bennem annyira nem is tudatosult, csak most mikor visszaemlékezek rá, főleg mikor kiszállt és ezzel megszünt az egész. Ebből azt gondolom ,hogy nem hozzám, hanem hozzá van köze, valami valóban megszállhatta, de jó erős lehet ha ekkora hatást tudott rám is gyakorolni. Őszintén megmondom, beparáztam én is , pedig eddig teljesen szkeptikus voltam az egész ezotérikus témával kapcsolatban, de ez az egèsz elgondolkodtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!