Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek miért csak este,...

Szellemek miért csak este, éjjel jönnek elő és hoznak rám félelmet?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a filmekben is mindig éjszaka csinálnak dolgokat..nem is értem
2015. szept. 12. 01:37
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
tudják,hogy akkor ijesztőbbek,vagy nem tudom..köcsögök
2015. szept. 12. 01:37
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

SZELLEMEK NEM LÉTEZNEK

A láthatatlan jelenség a szobában, melytől szorongunk és rettegünk, valójában csak az agyunkban lévő jelzőrendszer pillanatnyi zavara - derítette ki egy kutatás.

A kísérlet során bekötötték a résztvevő önkéntesek szemét, és egy robot segítségével összezavarták az agyba érkező jeleket, ami olyan illúziót keltett, mintha másvalaki is lett volna a szobában, sőt volt olyan aki arról is beszámolt, hogy fantomujjak simogatását érezte a hátán. Az illúzió oka egy programozott eltolódás az agy mozgásfeldolgozása és a test térben való elhelyezkedése között. Ez a minimális eltolódás elegendő ahhoz, hogy úgy érezzük az érzékelt jelek nem a mi testünkből származnak, hanem valahonnan máshonnan. - Első alkalommal sikerült a kísérleti laboratóriumban egy szellem jelenlétét szimulálni. Bizonyítottuk, hogy a furcsa érzések valójában a saját testünkkel kapcsolatos megváltozott agyi érzésekben keresendőek - mondta Olaf Blanke, a svájci Ecole Polytechnique Federale de Lausanne kutatója.

2015. szept. 12. 02:28
 4/11 Legoman ***** válasza:

Az tény is valóban, hogy sok észlelés az agy zavara miatt van.

De egy ilyen zavart meglehet különböztetni egy szellemtől.

Hasonló az érzés, de mégis más.

Ugyanakkor örülök, hogy kiírtad ide ezt, mert így legalább mások is meg tudják, hogy nem minden szellem, amit érzünk.

A szellemek nem csak este jönnek elő. Láttam már szellemet napközben is.

De ez attól függ, hogy mit értesz szellem alatt? Vagyis, hogy mit észlelsz, amit szellemnek gondolsz?

2015. szept. 12. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert sötétben képes az embert átverni az érzékelése.
2015. szept. 12. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Mert amikor nálunk nappal van, a Föld másik felén éjszaka és épp ott foglalatoskodnak!
2015. szept. 12. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Nappal is vannak, megjelenhetnek, de a zavaró zajok, fény miatt és sok más miatt, ami leköti a figyelmünket, nehezebben vehetjük őket észre.
2015. szept. 12. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Az enyèmek inkàbb nappal tevèkenykednek. Nagyon kèső èjjel soha. Tudjàk, hogy az alvàs kell nekem. Akkor nem piszkàlnak.
2015. szept. 12. 21:09
 9/11 anonim válasza:

Nekem mindenhol megjelennek, nappal beszélgetünk és nem csak halucinálok mert ha megkérdem pl egy idegentől, hogy hogy nézett ki az előbb aki melletem elsuhant akkor pontosan meg is mondják. Vannak egyszer egy nap halucinálcióim, de azokat felismerem.

Este meg félek mert akkor "bevadulnak" és semmi nem tudja őket irányitami mert nappal az én kisajátított szellemem akit 9 évesen megidéztem Lili még mindig itt van és nagyon

félek tőle!

És ez tényleg nem kamu!)!:()

2015. szept. 14. 22:10
 10/11 jancsiur válasza:
65%
Ha látod öket akkor szerintem idegosztályt keresd fel ott személyesen járnak utána a kérdésednek.
2015. szept. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!