Egy hete költöztem be a koleszbe, ahol minden napp valami nagyon fura dolog történt (? )
megyek is sorrol sorra. az egyik szobatársamnak kétszer ugyan abban az időpontban ráesett a fejére a tea vagy mi.(ez nem biztos hogy igy volt, már nem nagyon emlékszem rá) a másik szobatársamnak pedig a tüsfürdőjét nem találtuk, és mikor már feladtuk volna, megtaláltuk a wc-ben, az ajtó küszöbénél. a következő meg az volt, hogy az egyikőnk telefonja el kezdett saját magától írni. csak beírtunk a fordítóba egy szót, aztán a teló átvette az uralfat és ezt pötyögte be: ######/:##/:#//#:5:/8/89
a másik esett hogy az egyikünknemk betört a tablete képernyője úgy hogy senki nem ért hozzá, és nem is esett le. másnap tovább tört, és akkor se ért hozzá senki. és nem érezhető rajta a törés. egy csíkban tört be a bal felső sarkánál. másik eset még, hogy nekem a lámpám kettőtt pislogott majd kialudt, de amikor megérintettem, akkor már megint jó volt. és a másik pillanatban oldalrapillantott a szobatársam, és látott valamit a szeme sarkában. a felettünk lévő fiuk meg azt irták, hogy már az ajtajuk öncsukódó, és az ablakuk zárva volt. remélem hogy mindezt meg lehet valamivel magyarázni, mert ha nem akkor én kipróbálom a charlie-charlie-t is :DD xdd
előre is köszönöm a válaszokat!:)
Szerintem halálra tanulta magát. Vagy túl bulizta. Vagy túl lőtte magát. De lehet perforált a mája a sok pálinkától.
Mindennapos kollégiumi esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!