Miért jön elő mostanában olyan sokszor a főnix motívum?
Nemrég feltettem itt egy kérdést hogy borzalmasan vágyom egy főnixre.Az amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is múlt, most nár nem érzek olyan égő vágyat meg az egész testemet átjáró energiát ha egy főnixre gondolol, az csak pár napig/hétig tartott.
Viszont mióta feltettem azt a kérdést röhejesen sűrűn botlok a főnix motívumba szinte minden nap...megyek busszal,bambulok ki az ablakon, sok helyen látom a főnix kiírást.Külföldön jártam a múlt hèten, első nap leugrottam egy boltba aminek csak azután fedeztem fel hogy főnix(phoenix) a neve.Olvasok egy könyvet aminek az égvilágon semmi köze a természetfeletti dolgokhoz, persze hogy ott is előjön a főnix motívum.Majdnem minden nap találkozok ezzel a szóval, ami nem tűnik nagy számnak de valamiért ilyesztően furcsának tűnik számomra.Jelenthet valamit?
Pedig nem érzem úgy hogy rá lennék kattanva:D
Lehet hogy csan tudat alattxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!