Egy Főnixet hogy lehet elpusztítani?
Aki nem tudja ma mi az a Főnix annak:
A főnix egy szent madár, mely igen sok kultúrában előfordul. Ezekben a kultúrákban eltérőek a tulajdonságai, szimbólumának jelentése, eredete. De az mindegyikben közös, hogy életének végén meggyullad, és saját hamvaiból újjászületik!!!
Tehát:Hogy lehet TARTÓSAN elpusztítani???
Előre is köszi! :)
Sehogy. Mindennek az a lényege, hogy újjászületik. A főnix pedig pont ennek a szimbóluma. Azt pedig nem lehet elpusztítani.
Ha a realitás talaján maradunk: egy embert el tudsz pusztítani, de eszmét nem, ami meg épp a lényege. (Ami emberré teszi). A világon folyamatosan minden újra megtörténik (újra kialakul), ha megfigyeled az állatvilágot, akkor megdöbbentő hasonlóságokat fedezhetsz fel a már kihalt állatok és a ma élők között.
Szóval visszatérve a főnixre: nem lehet véglegesen elpusztítani, ahogy semmit sem.
Kicsit lehet bonyolult amit írtam, de ahm bocsánat, én kicsit zakkant vagyok. xD
Miért akarod kinyírni szegény madarakat??!! XD
sztem bárhogy, meggyújtáson kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!