Mondanátok nekem természetfeletti állatokat?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok ami nem létezik de állat mint pédául a főnix. :)2013. ápr. 7. 17:27
1/11 anonim válasza:
Kiméra, Kerberosz, Kraken, Leviatán, Fenrir farkas, Pegazus, Hidra, Griff, Sárkányok, Akupara
A teljesség igénye nélkül :)
Itt még találhatsz rengeteget:
2/11 anonim válasza:
Unikornis, Jeti, Sárkány, Mobi Dick
3/11 anonim válasza:
Molyember(ha úgy nézzük,az félig állat)küklopsz,halálféreg,van valami egyszemű macska,nem tom'mi a neve,régen az idősek rémisztgettek vele,hogy elvisz,a mumus meg nem tudom,állat-e:D
6/11 anonim válasza:
A LOÚ, DE AZT MEG KELL VECCŐZNI!
8/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Már nem kötegedésből mondom de (szerintem) rosszul tetted fel a kérdést, ugyanis szerintem az állatok a természet részei és így (szerintem) nem lehet olyan, hogy természetfeletti állat.
De én ezeket tudom fejből: fanyűvő, hárpia, szirén, yeti, lochnessi szörny, küklopsz, sárkány, ork, (ami nem állat) demokrácia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!