Miért vágyom annyira egy főnixmadárra?
Van valami misztikus jelentése? Fogalmam sincs miétt de ha hallom vagy látom valahol, vagy esetleg olvasok róla mindig erős vágyat érzek hogy legyen egy saját főnixmadaram, pedig tudom hogy nem létezik.
Azt tudni kell hogy hatalmas Harry Potter rajongó vagyok, és ott volt Dumbledorenak egy főnixmadara, Fawkes, onnan tudtam meg alapvető információkat erről a misztikus lényről, például hogy hatalmas súlyokat képes felemelni, sokáig él,meggyullad, majd a hamvából éled újra,a könnye gyógyító erejű, nagyon hűséges madár és a küldejét, a vöröses arany tollakat.
Egyből megfogott, leginkább az hogy hűséges, de eleve az egész állat, energiával tölt fel a gondolata.
Ez olyan hülyeség, hiszen tudom hogy főnixek nem léteznek:D Akkor miért vágyom ennyire egyre? Van valami misztikus jelentése?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!