Vajon minket is irányítanak?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet gondolkodok azon, hogy mi is egy játék szereplői vagyunk, végül is nincsen erre semmilyen bizonyíték, meg olvastam is valahol. Képzeljétek példának a Simset. Lehet, hogy ők is ilyenről gondolkodnak, az ottani karakterek? :D Mondjuk ez elég furcsa lenne. De mi van, ha minket irányít egy felsőbb rend, vagy bármi?2016. ápr. 27. 16:55
11/18 A kérdező kommentje:
Vagy nem is létezik az élet, csak simán valami helyen vagyok, ahol elhitetik velem, és ti sem vagytok igaziak. :D
2016. ápr. 27. 21:54
12/18 anonim válasza:
Ha irányítanának bennünket, valószínűleg nem léteznének olyan dolgok, mint a döntésképtelenség, a határozatlanság, a következetlenség, a lelkiismeret, a szorongás, a belső konfliktusok, stb.
14/18 Papi Gonzales válasza:
ez egy elég régi filozófiai kérdés..."brain in a vat"...
lényegében mi van akkor ha mindent amit tapasztalsz látsz érzel stb., csak egy betáplált szimuláció, amit esetleg kívülről vezérelnek...
ha engem kérdezel akkor a válasz elég egyszerű: semmi...tökéletesen irreleváns...így is ez az "egyetlen valóság" amelyben élsz, amit tapasztalsz és manipulálhatsz...és semmi okod másképp feltételezni.
15/18 anonim válasza:
Igen minket is irányítanak ez egész mai modern világ erről szól . Ha erre rájön valaki utána már ez sokkal nehezebben megy .
16/18 Viven kérdései válasza:
Gondolj bele 1000 meg 1000 felhasználó használja a játékokat.Akkor egy pl.egy simses alapból készült karakter más fele életet él le.Az olyan jateknal ahol egy befejezes van;akkor alandoan újra kezdődik?Azthiszik hogy megörültek...Es a simsnel is meg hogy sok párhuzamos világ...
18/18 netuddki89 válasza:
Minket már régóta írányítanak bácsi, csak sokan nem merik kimondani hogy kik, de én azért is kimondom hogy a ZSIDÓK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!