Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vajon minket is irányítanak?

Vajon minket is irányítanak?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet gondolkodok azon, hogy mi is egy játék szereplői vagyunk, végül is nincsen erre semmilyen bizonyíték, meg olvastam is valahol. Képzeljétek példának a Simset. Lehet, hogy ők is ilyenről gondolkodnak, az ottani karakterek? :D Mondjuk ez elég furcsa lenne. De mi van, ha minket irányít egy felsőbb rend, vagy bármi?

#Sims #irányítás #felsőbb rend
2016. ápr. 27. 16:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vagy nem is létezik az élet, csak simán valami helyen vagyok, ahol elhitetik velem, és ti sem vagytok igaziak. :D
2016. ápr. 27. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha irányítanának bennünket, valószínűleg nem léteznének olyan dolgok, mint a döntésképtelenség, a határozatlanság, a következetlenség, a lelkiismeret, a szorongás, a belső konfliktusok, stb.
2016. ápr. 27. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Reméljük.
2016. ápr. 28. 00:27
 14/18 Papi Gonzales ***** válasza:

ez egy elég régi filozófiai kérdés..."brain in a vat"...

lényegében mi van akkor ha mindent amit tapasztalsz látsz érzel stb., csak egy betáplált szimuláció, amit esetleg kívülről vezérelnek...

ha engem kérdezel akkor a válasz elég egyszerű: semmi...tökéletesen irreleváns...így is ez az "egyetlen valóság" amelyben élsz, amit tapasztalsz és manipulálhatsz...és semmi okod másképp feltételezni.

2016. ápr. 28. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen minket is irányítanak ez egész mai modern világ erről szól . Ha erre rájön valaki utána már ez sokkal nehezebben megy .
2016. ápr. 28. 14:27
 16/18 Viven kérdései ***** válasza:
Gondolj bele 1000 meg 1000 felhasználó használja a játékokat.Akkor egy pl.egy simses alapból készült karakter más fele életet él le.Az olyan jateknal ahol egy befejezes van;akkor alandoan újra kezdődik?Azthiszik hogy megörültek...Es a simsnel is meg hogy sok párhuzamos világ...
2016. ápr. 30. 20:18
 17/18 A kérdező kommentje:

[link]

Most olvastam.

2016. jún. 3. 22:00
 18/18 netuddki89 válasza:
Minket már régóta írányítanak bácsi, csak sokan nem merik kimondani hogy kik, de én azért is kimondom hogy a ZSIDÓK.
2016. júl. 11. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!