Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A szellemek, lelkek ott...

Bartos Máté 2001 kérdése:

A szellemek, lelkek ott vannak a saját temetésükön, látnak minket?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy ha valaki meghal akkor a lelke,szelleme ott van a saját temetésén????Látja mi történik???Kérem csak az válaszoljon aki hisz benne.Köszönöm.

#szellem #temetésen
2015. máj. 29. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
A látás funkcióját a szem tölti be, amely a külvilágból érkező ingereket gyűjti össze (receptorsejtek), az információ a látóidegen keresztül az agykérgi látóközpontba jutva kerül feldolgozásra. A szellemek, lelkek ezt vajh hogyan oldják meg?
2015. máj. 29. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Amikor meghal valaki, általában nem lép át másik térbe, hanem itt marad nagy eséllyel. Általában mindenki kíváncsi a temetésére. Hirtelen nem okoz gondot egyik helyről a másikra mennie, nincsenek távolságok, gyerekesebben és ösztönösebben viselkednek, mivel nincsen agyuk. Nehezen fejlődnek továbbiakban itt a Földön. És minden temetésen érzem, hogy ott vannak. Nagynéném gyászolta a férjét....jajj nagyon nem akart meghallni, közben láttam, hogy az aurája feketés szürke a medence tájékon.

Éreztem, hogy nem lesz jó vége, rá egy héttel kórházba került brutális meg nem álló hasmenéssel, nem tudták az okát, pedig nem evett és 50kg-os nő. Jól legyengült. Aztán most az unokáitól szedi az energiáit.

Azt tudom, hogy amikor én patkolok el, csak előre, előre, mert itt csak galibát lehet okozni, semmi hasznosat.

2015. máj. 29. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Van rá esély.

1. kommentelő nagyon szűk látókörü s fogalma sincs fizikai világ az utólag teremtett nem fordítva.

Ilyenekről nicns info de vannak okai amiért valaki itt van még, lehet( mivel nincs idő) maradhatnak még tapasztalni megnézni 1-2 dolgot mielött új inkarnációt választ.

2015. máj. 29. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy tudom, hogy itt maradhatnak még egy kis ideig megnézni a temetésüket, vagy ha befejezetlen dolguk van pl. pár nappal az unoka születése elött halt meg a nagypapa. Akkor itt marad megcsodálni az unokát, aztán megy fel az univerzumba, a teremtöhöz vagy mennyországba kinek melyik szimpi.
2015. máj. 29. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
A halott lelke még 40 napig visszatér a Földre, még nem tud elszakadni teljesen a földi világtól, a földi életétől. Ha ebben a 40 napban benne van a temetése, akkor igen, elképzelhető, hogy visszatér a temetésére, hogy találkozzon utoljára a családtagjaival, a barátaival, és az ismerőseivel. Ezért is nem szokták a halott után bő 30 napig bolygatni a lakását, vagy a szobáját, hogy ha még utoljára szeretné látni a kedves helyet, ahol lakott, akkor még úgy találja azt, ahogy otthagyta. Így könnyebb a szellemnek is eltávozni a lélekdimenzióba.
2015. máj. 29. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
Bírom, hogy néhány szar szkeptikus ide szarik, csak lepontoz. Akinek fingja nincs vagy troll az a nyerő.
2015. máj. 29. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Ha a szellem ott van SAJÁT TEMETÉSÉN, akkor ő is halott!

Ha a szellemnek is van temetése, akkor hol az örök élet, vagy a reinkarnáció?

2015. máj. 29. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Nincsenek, mert nem léteznek. Halott pedig még nem igazán jött vissza, hogy elmesélje.

https://www.youtube.com/watch?v=5VsbV8XrnaE&t=162

2015. máj. 29. 22:54
 9/9 anonim válasza:
Szerintetek ha meghal valaki akkor fáj neki, hogy itt hagyott valakit akit nagyon szeretett?
febr. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!