A szellemek, lelkek ott vannak a saját temetésükön, látnak minket?
Amikor meghal valaki, általában nem lép át másik térbe, hanem itt marad nagy eséllyel. Általában mindenki kíváncsi a temetésére. Hirtelen nem okoz gondot egyik helyről a másikra mennie, nincsenek távolságok, gyerekesebben és ösztönösebben viselkednek, mivel nincsen agyuk. Nehezen fejlődnek továbbiakban itt a Földön. És minden temetésen érzem, hogy ott vannak. Nagynéném gyászolta a férjét....jajj nagyon nem akart meghallni, közben láttam, hogy az aurája feketés szürke a medence tájékon.
Éreztem, hogy nem lesz jó vége, rá egy héttel kórházba került brutális meg nem álló hasmenéssel, nem tudták az okát, pedig nem evett és 50kg-os nő. Jól legyengült. Aztán most az unokáitól szedi az energiáit.
Azt tudom, hogy amikor én patkolok el, csak előre, előre, mert itt csak galibát lehet okozni, semmi hasznosat.
Van rá esély.
1. kommentelő nagyon szűk látókörü s fogalma sincs fizikai világ az utólag teremtett nem fordítva.
Ilyenekről nicns info de vannak okai amiért valaki itt van még, lehet( mivel nincs idő) maradhatnak még tapasztalni megnézni 1-2 dolgot mielött új inkarnációt választ.
Ha a szellem ott van SAJÁT TEMETÉSÉN, akkor ő is halott!
Ha a szellemnek is van temetése, akkor hol az örök élet, vagy a reinkarnáció?
Nincsenek, mert nem léteznek. Halott pedig még nem igazán jött vissza, hogy elmesélje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!