Vajon minket is irányítanak?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet gondolkodok azon, hogy mi is egy játék szereplői vagyunk, végül is nincsen erre semmilyen bizonyíték, meg olvastam is valahol. Képzeljétek példának a Simset. Lehet, hogy ők is ilyenről gondolkodnak, az ottani karakterek? :D Mondjuk ez elég furcsa lenne. De mi van, ha minket irányít egy felsőbb rend, vagy bármi?2016. ápr. 27. 16:55
1/18 anonim válasza:
Érdekes a kérdésed.... Viszont elég bután próbálod ezt értelmezni! Úgy gondolom elég tájékozatlan lehetsz e területen. A játékban szereplő programok, csupán csak programok! Áramkörök által és általunk vezérelt. Gondolj csak bele, te írtad! "Lehet, hogy ők is ilyenről gondolkodnak," Hát ez is elég érdekes fogalmazás, nem tudom hol tanítanak hasonlót! A lényeg az, a paradoxon. Hogy ha gondolkodnak nélkülünk, ahogy te azt gondolod. -akkor hogyan is irányíthatnánk őket?? Aki ilyenen elmélkedik,, az nem csak tv-zni meg kulázni jár el egy világban, hanem percenként más gondolat határozza meg a tetteit! Minket irányítanak? Ezek szerint ITI-éknél van csecsemőképző, vagy alvászavarral hencegő, netán aranyérrel az orvoshoz sántikáló idős nyugdíjas? Egy valódi pro gamer lehet ez az ufo" És vajon őket ki irányítja??? :D
2/18 Ozmium42 válasza:
Az egyetlen dolog, ami irányít minket, a fizika.
3/18 A kérdező kommentje:
1. A fogalmazási hibám oka valószínűleg az, hogy így iraányítottak, ezt nem én követtem el. :DDD
2. Az bizonyított, de az nem, hogy más nem irányít.
2016. ápr. 27. 18:11
4/18 Ozmium42 válasza:
De. Az ide vonatkozó tételek Newton tehetetlenségi törvénye, illetve az energiamegmaradás törvénye. Bármilyen fizikán felüli befolyás ezen törvények sérülésében jelentkezne.
5/18 anonim válasza:
Első vagyok: Igazad lehet!
Olyan fejlettek hogy egész Univerzumokat irányítanak, evolúciót hoznak létre, megteremtik az időt, de írni és fogalmazni már kevésbé tudnak.. :D
6/18 anonim válasza:
Érdekes, haverommal is gondoltunk már erre. :D Jó látni ,hogy vannak még ilyen hülyék, mint mi :D Mi arra is gondoltunk már,hogy mivan, ha kómában vagyunk és egy kórházban fekszünk és az életünk, amit leélünk, az tulajdonképpen csak egy élethű álom... :D
7/18 anonim válasza:
és mi van ha ez a valóság csak egy fiktív valóság mert be vagyok gyógyszerezve egy kórházba amitől hallucinálok és megteremtettem magamnak egy saját világot ami egy kiút a posztraumás stresszből a harmadik világháború okozta traumákból ami megtörtént és ezért gyógyszereztek be mert megőrültem és ezt a fiktív valóságot kivetítem magamnak amelyet olyanra formálok amilyet mindig is akartam hogy nincs 3. vh és talán ez a kérdés egy támaszpont amit a tudatalattimban tároltam és azzal hogy megalkottam a képzeletemben a gyakorikérdéseket amely az igazi valóságban nem létezik és megalkottak a képzeletemben ezt a kérdést próbálom magam visszarántani az igazi valóságba a képzelt világból? az egész világ csupán egy álom volna amelyből nem keltem fel és próbálom emlékeztetni magam különböző jelekkel mint ez a kérdés?
8/18 anonim válasza:
és mivan, ha az egész egy körforgás, tehát leküldték a földre az életet, azzal a céllal hogy túlfejlődjön, kiirtsa saját magát, majd mi is, vagy a robotjaink tovább küldjük az életet egy másik bolygóra ahol újra lezajlik ez mind, és igy tovább.
9/18 anonim válasza:
Utolsó. Akkor én ezt nem olvastam volna el, (a saját világomban) s te sem kaptál volna ilyen választ! Másik, ha valaki be van "drogozva" vagy, említették a kómát, ez a két tudat nem látna tisztán, csak foszlányosan, és zavarosan! Nem tudna ilyen aktívan szöveget szerkeszteni és paradoxontól hemzsegő kérdést vagy választ feltenni!
10/18 anonim válasza:
úgyértettem hogy amolyan életszimulátor szerüen történne a dolog, tehát az "élet" kipusztul, de tovább küldi magát, és ott ugyanúgy kifejlődik egy értelmes faj, ami a túlélés miatt szintén kiirtja saját magát, vagy természetes módon kihal. vagy ha nem pusztulnak ki azok akik továbbküldtek, akkor figyelemmel kisérik hogy mi hogyan irtjuk ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!