Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonok szállhatnak meg...

Démonok szállhatnak meg állatokat?

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy egy tyúkot vagy egy kecskét megszállt egy démoni lény, vagy maga a fő ördög?

2016. ápr. 15. 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
A kereszténység, és az ezen alapuló babonák szerint igen. De nem a főördög, hanem alacsonyabb rangú szellemek. A valóságban nem történik ilyen.
2016. ápr. 15. 07:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ahogy Harry Potter sem létezik, és nem varázsol a pálcájával, meg Jedik sincsenek.
2016. ápr. 15. 08:50
 3/10 acelsziv ***** válasza:
34%
Már megint te? Nem unod még ezt a marhaságot? Hányszor kérdezed még meg?
2016. ápr. 15. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
a fő ördög nem a leggonoszabb, az egy értelmes amugy csak nézeteltérés istenel:'D
2016. ápr. 15. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Persze nekem megszállták a házidigóm
2016. ápr. 17. 23:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem az a gyanúm, hogy az egyik tyúkot szállta meg a démoni lény, mert furcsán viselkedik.

Este amikor be akarom csukni az ólba, mindig kimenekül és befut a kecskéhez. Elképzelhető, hogy a kecske valamilyen misztikus lény? Azt is láttam már, hogy megette a többi tyúk tojásait és egyszer találtam egy tojást amiben kukacok voltak.

Tanácsot szeretnék kérni. Milyen számot használjak, hogy kiűzzem a sátánt az állatból. Van külön tyúkra szám? Vagy csak ilyen álltalános minden állatra működő szám létezik?

2016. ápr. 19. 07:35
 7/10 anonim válasza:

Annyira nem értek hozzá, csak az egyik ismerősöm hisz az ilyesmikben, úgyhogy miatta van valamennyi elképzelésem az ilyenekről. (Mint láthatod a megfogalmazásomon, tényleg nem tudok sokat :D)

Nem tudok róla, hogy vannak ilyen varázsigék, amik kiűzik, de emberek (őket hívják talán médiumnak) szokat ilyet csinálni. Ha tényleg így gondolod, nézz utána a témának.

2016. ápr. 19. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kérdezz meg egy pszichiátert.
2016. ápr. 19. 16:26
 9/10 anonim válasza:
Nem ez hülyeség , majd ha piros hó esik talán :)
2016. máj. 15. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mikor kikelt az akkor csibeként minősülő állatka akkor a kecskevolt melette és a mostanság felnött tyúk azt hiszi a kecskéről hogy a tyúk annya.ez lehet az oka(az eggyik ok van több is)
2016. jún. 23. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!