Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a férfi faló...

Ismeri valaki a férfi faló amazonok történetét kik minden hímneműt még az állatokat is megerőszakolták s azután elfogyasztották?

Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Én láttam is pàrszor akció közben őket. Nagy piros valaguk van, görbe fogaik, sànta láb, a varacskosdisznó is vanília illatú hozzájuk képest. Tele vannak tetvekkel meg rühvel, tücsökszarban táncolnak közben ondóízű pitét esznek. Ha végeztek az àldozattal, körbehugyozzák, megfűszerezik, megsütik, majd körbenyalják és fellógatják érlelődni.
2015. márc. 16. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
S szájuból fallosz lóg ki mi szőrösebb egy orángutáncsordánál s aszottabb mint egy 700 éves asszonykórus :D
2015. márc. 16. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:
A legenda szerint Anál-lia elment a kétfejű ám egyfogú királyhoz Hübeledion-hoz ( magyarul dugós puska) hogy barlangjába vigye férjének s odvas réseit vele tömesse be de a király gőgös volt s elutasította a sértett nő ezután megfenyegetett minden hímnemű élőlényt hogy akivel csak találkozik életében a fentiekben leírtak szerint jár el s így is tett kíméletlen bosszút állt nyitva maradt rései miatt , később sok más nő is csatlakozott hozzá s hogy még nagyobb legyen a bosszú a személyi higéniát is is hanyagolták s ki vízzel közelített feléjük hímvessző alakú dárdájukkal azonnal felnyársalták :D
2015. márc. 16. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Xd
2015. márc. 16. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Ondóval írt feljegyzések bizonyítják :D
2015. márc. 16. 18:40
 6/6 anonim válasza:
Jézusom.. o.O Én azt hallottam, hogy levágták valamelyik mellüket, hogy jobban tudjanak nyilazni.
2015. aug. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!